Sportivii români, la mondialele de popice de la Cluj Napoca

31 mai 2018 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

La Cluj Napoca s-au desfăşurat Campionatele Mondiale de popice pentru cadeţi, juniori şi seniori, competiţie derulată pe noua arenă cu opt piste din municipiul de pe Someş şi la care au participat şi sportivi din judeţul Hunedoara.

România a obţinut, în total, două medalii de bronz, ambele la seniori, Nicolae Lupu, la sprint, şi de perechea Tilda Duka – Petruţ Mihălcioiu la tandem mixt, la aceste succese având o contribuţie majoră şi Marcel Dobrică, antrenorul de la CS Inter Petrila, care este şi selecţionerul lotului masculin. La individual, Maria Ciobanu, legitimată, acum, la Electromureş Târgu Mureş, a ajuns în finale atât la junioare, cât şi la senioare, iar la tandem, la juniori, unde a făcut pereche cu Radu Balaban, de la Inter Petrila, a fost eliminată din primul tur.
Radu Balaban a participat şi la întrecerile individuale şi la tandem băieţi, dar nu a trecut de primul tur. La cadeţi a participat Roberto Lapoşi, de la CS Siderurgica Hunedoara, care a evoluat în finala individuală şi a făcut parte din echipa care a terminat concursul pe locul opt. La echipe, în cele în care au evoluat popicari hunedoreni, România a fost pe 13 la juniori, pe 10 la junioare, iar la seniori, unde s-au cumulat rezultatele de la feminin şi masculin, pe un onorant loc şase.(N.Gavrea)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Liga a V-a: Întâlniri cu miză pentru clasarea pe podium

Întrecerile din cadrul Campionatului Ligii a V-a de fotbal Hunedoara se apropie de final iar în penultima etapă nu s-au...

Fotbal, Liga a IV-a: O ultimă etapă cu meciuri interesante

În acest weekend se vor disputa meciurile etapei a XXX-a, ultima, a Ligii a IV-a de fotbal Hunedoara.

Bulina neagră, 1.06.2018

Claudiu-Marcel Iştoc, cetăţean din Deva Pentru că a fost condamnat definitiv la trei ani şi patru luni de închisoare pentru...

Închide