Sportivii deveni, pe podiumul naţionalelor de judo

Nicolae Gavrea

La Miercurea Ciuc s-au desfăşurat întrecerile finalei Campionatului naţional de judo (ne-waza), cu participarea celor mai valoroşi sportivi români ai momentului la această secţiune.

Deveanul Alexandru Ilie, legitimat la CNS Cetate, a încheiat competiţia pe podiumul de premiere la categoria de vârstă U18 cu o medalie de argint, clasându-se pe locul doi în finala de la +81 kg. O prestaţie deosebită a avut şi Ionuţ David, clasat pe locul 5 în întrecerea echipelor cu CSM Piteşti şi un loc 7 la +81 kg (ne-waza). Cei doi sportivi sunt pregătiţi de prof. Dan Gârbovan şi Constantin Gabi Vasiliu.
În competiţiile individuale feminine, Daria Biriş, legitimată la SCM Deva, componentă a lotului care se pregăteşte în centrul naţional de la Deva, a câştigat medalia de aur la categoria + 63 kg, iar echipa feminină B de la SCM Deva, formată din Anamaria Brebinaru (48 kg), Alexandra Basca (52 kg), Kimberly Ungureanu (57 kg), Paraschiva Sincari (63 kg), Daria Biriş (+ 63 kg) şi Alina Jorovlea (+63), a ocupat locul II şi a câştigat titlul de vicecampioană naţională. Cea de a doua echipă din municipiu a ocupat locul V. Sportivele de la SCM Deva sunt pregătite de Ramona Enache şi Mugurel Ciuşcă.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.