Sportivii deveni, medaliaţi la Campionatul naţional de kaiac-canoe

Pe singura pistă artificială organizată în ţara noastră pentru competiţiile interne şi internaţionale, la Bascov – Piteşti, s-au desfăşurat întrecerile Campionatului naţional de kaiac-canoe pentru juniori şi cadeţi, la care au fost prezenţi sportivi de la toate secţiile de performanţă din ţară.
Sportivii deveni care au reprezentat secţia de performanţă de la LPS Cetate Deva au obţinut rezultate remarcabile, iar prof. Alexandru Mureşan, cel care se ocupă de pregătirea tinerilor sportivi se poate declara mulţumit de aceste rezultate.
Perechea Răzvan Săiceanu şi Alexandru Miheţ a câştigat medalia de aur şi titlul de campioni naţionali în proba de kaiac 2, la categoria juniori II, pe distanţa 200 m.
Mai tinerii lor colegi, Alexandru Mureşan şi Bogdan Oprean, au cucerit şi ei medalia de aur şi titlul de campioni naţionali la kaiac 2, categoria juniori III, dar pe distanţa de 1.000 m.
Echipa feminină alcătuită din Nadia Haidar şi Larisa Răileanu s-a clasat pe locul secund şi a câştigat medalia de argint şi titlul de vicecampioană naţională la kaiac 2, junioare III, pe distanţa de 1000 m.
Medalii de bronz au fost cucerite la competiţia de la Bascov – Piteşti de către echipajul alcătuit din Sara Trif/ Bianca Mitar/ Alexandra Boros/Adelina Chituţa în proba de kaiac 4, junioare III, pe distanţa de 1.000 m şi la individual de către Răzvan Săiceanu, în proba de kaiac 1, juniori II, pe distanţa de 500 m.(Nicolae Gavrea)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.