Sportivii deveni, medaliaţi la Campionatul naţional de kaiac-canoe

8 august 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Pe singura pistă artificială organizată în ţara noastră pentru competiţiile interne şi internaţionale, la Bascov – Piteşti, s-au desfăşurat întrecerile Campionatului naţional de kaiac-canoe pentru juniori şi cadeţi, la care au fost prezenţi sportivi de la toate secţiile de performanţă din ţară.
Sportivii deveni care au reprezentat secţia de performanţă de la LPS Cetate Deva au obţinut rezultate remarcabile, iar prof. Alexandru Mureşan, cel care se ocupă de pregătirea tinerilor sportivi se poate declara mulţumit de aceste rezultate.
Perechea Răzvan Săiceanu şi Alexandru Miheţ a câştigat medalia de aur şi titlul de campioni naţionali în proba de kaiac 2, la categoria juniori II, pe distanţa 200 m.
Mai tinerii lor colegi, Alexandru Mureşan şi Bogdan Oprean, au cucerit şi ei medalia de aur şi titlul de campioni naţionali la kaiac 2, categoria juniori III, dar pe distanţa de 1.000 m.
Echipa feminină alcătuită din Nadia Haidar şi Larisa Răileanu s-a clasat pe locul secund şi a câştigat medalia de argint şi titlul de vicecampioană naţională la kaiac 2, junioare III, pe distanţa de 1000 m.
Medalii de bronz au fost cucerite la competiţia de la Bascov – Piteşti de către echipajul alcătuit din Sara Trif/ Bianca Mitar/ Alexandra Boros/Adelina Chituţa în proba de kaiac 4, junioare III, pe distanţa de 1.000 m şi la individual de către Răzvan Săiceanu, în proba de kaiac 1, juniori II, pe distanţa de 500 m.(Nicolae Gavrea)

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Fără derby judeţean în Cupa României la fotbal

Miercuri, 14 august 2019, cu începere de la ora 17:30, va debuta al doilea tur al fazei naţionale a Cupei...

Campanie de dezinsecţie terestră şi avio la Deva

Primăria municipiului Deva şi operatorul Serviciului de salubritate pentru activitatea de dezinfecţie, dezinsecţie, deratizare SC Coral Impex SRL Deva organizează...

Când doi se ceartă, nimeni nu câştigă

Scandal ieri, în şedinţa Consiliului Local Deva. Motivul, aprobarea atribuirii şi încheierii Contractului privind delegarea gestiunii serviciului de iluminat public....

Închide