Sportivii de la Comexim R Lupeni, campioni naţionali la fotbal-tenis

10 octombrie 2018 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Nicolae Gavrea

Ultima etapă din cadrul Campionatului Naţional de fotbal-tenis s-a consumat la finalul săptămânii trecute pe terenul de la Lupeni. Cum era de aşteptat, reprezentanţii gazdelor, cei de la Comexim R Lupeni, pregătiţi de Dima Druncea, s-au evidenţiat şi la această etapă finală şi s-au impus la mai multe categorii de participare.
Singurul titlu pe care l-au pierdut cei de la Lupeni a fost la triplu seniori, deoarece formaţia din Lupeni a fost lipsită de sprijinul lui Marius Stoienică, numărul 1 mondial în această disciplină, acesta fiind în refacere după o intervenţie chirurgicală.
Ceilalţi sportivi de la Comexim R Lupeni, Lucian Purice, Răzvan Vornicu, David Lică, Daniel Popovici şi Darius Pufu, au câştigat tot ce se putea câştiga. În competiţia de la juniori 1 şi 2, Raul Pobirci, Roberto Hoca, Alexandru Tanetcu, Vlăduţ Hanga şi Denis Lunel, au urcat pe podiumul de premiere, iar în întrecerea feminină, echipa alcătuită din Anamaria Gherghel, (numărul 1 mondial la feminin), Ana Maria Rizescu, Maria Lică şi Adriana Rus au devenit campioane naţionale pentru a 10-a oară consecutiv.
Sportivii de la Comexim R Lupeni vor participa la finalul acestei luni, cu echipa naţională, la Campionatul Mondial de seniori de la Le Havre, din Franţa, pentru lotul naţional fiind convocaţi: Anamaria Gherghel, Ana Maria Rizescu, Maria Lică şi Adriana Rus, pentru echipa feminină şi Lucian Purice, Răzvan Vornicu, Daniel Popovici şi David Lică, pentru echipa masculină.

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
“Cupa satelor” la fotbal va debuta pe 12 octombrie

Asociaţia Judeţeană de Fotbal Hunedoara a stabilit componenţa grupelor şi programul meciurilor din “Cupa satelor”, competiţie la care vor lua...

Rugby: Ştiinţa Petroşani se menţine pe primul loc în clasament

Etapa cu numărul 4 din Divizia Naţională de Seniori la Rugby a programat în Grupa Centru-Nord, din care aceasta face...

Energeticianul a schimbat, din nou, antrenorul

Gruparea fotbalistică „adoptată“ de Valea Jiului, Energeticianul, a schimbat din nou conducerea tehnică, în condiţiile în care în ultima etapă,...

Închide