Sportivi de la CFR Simeria, la Campionatele Europene de Karate

18 octombrie 2018 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Un număr de 21 de sportivi de la C.S. CFR Simeria au participat recent la competiţia Cupa Moşniţa Nouă, unde s-au clasat pe locul I în clasamentul intercluburi.

Au luat parte 15 cluburi şi 310 de sportivi din judeţele Timiş, Arad, Hunedoara, Gorj, Caraş-Severin. Competiţia s-a desfăşurat la probele de concurs kata individual, kumite individual, kata echipe şi kumite echipe.
Talentaţii sportivi karateka de la CS CFR Simeria, antrenaţi de sensei Ion Hriţcu şi de senpai Dorin Vesa, au fost premiaţi la întoarcerea acasă de către primarul oraşului Simeria, Emil Rîşteiu, şi de preşedintele clubului, fostul arbitru de fotbal Vasile Hriţac.
Pe de altă parte, la acest final de săptămână, doi sportivi de la clubul din Simeria, Ionuţ Vesa şi Mihai Pistol, însoţiţi de sensei Ion Hriţcu, vor participa la Campionatul European IKU din Orel – Rusia, care se va desfăşura în zilele de 19 şi 20 octombrie. (N.Gavrea)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Trei infracţiuni dintr-o dată

Un echipaj din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Orăştie a depistat în trafic, pe D.J. 705 F, în jurul orei...

Condamnat prins de poliţişti şi dus la penitenciar

Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Lupeni, în urma activităţilor întreprinse, au reuşit depistarea unui tânăr în vârstă de 22 de...

Cu Ovidiu Dragoş Argeşanu despre suflet, credinţă, drept divin

Printre activităţile culturale organizate de Biblioteca Judeţeană „Ovid Densusianu” Hunedoara-Deva, cu sprijinul Consiliului Judeţean Hunedoara, în cadrul ediţiei din acest...

Închide