Actualitate

Spaţiu de joacă în zona Grigorescu

Direcția de Asistență Socială Deva a semnat, vineri, 15 aprilie 2022, contractul pentru servicii de proiectare faza DALI (Documentație de Avizare a Lucrărilor de Intervenții) pentru obiectivul de investiții „Amenajare spațiu de joacă pe strada Nicolae Grigorescu”, în municipiul Deva.
Spațiul de joacă va fi amenajat pe o suprafață de aproximativ 100 de metri pătrați, între blocurile de locuințe sociale nr. 3 și nr. 4, de pe strada Nicolae Grigorescu și va cuprinde diferite elemente specifice, printre care un ansamblu modular cu tobogane și tunel de trecere, leagăne, carusel, balansoare, ladă cu nisip etc.
De asemenea, în zona spațiului de joacă vor fi amplasați stâlpi de iluminat cu panouri fotovoltaice și piese de mobilier urban.
În prezent, în zona Nicolae Grigorescu nu este amenajat niciun spațiu de joacă și recreere.Realizarea investiției urmărește crearea unui spațiu de joacă plăcut și sigur pentru copii, încurajând, astfel, mișcarea și activitatea fizică în rândul acestora, dar și conexiunea lor cu mediul natural, anunță re­prezentanții Primăriei Deva. (A.N.)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura