Spargere la un depozit de haine second hand

6 decembrie 2018 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Maximilian Gânju

S-a întâmplat în municipiul Vulcan, iar hoţii au acţionat la miezul nopţii. Au avut ghinionul să fie văzuţi de un echipaj de poliţie aflat în patrulare.

Oamenii legii au stabilit că hoţii sunt cinci tineri cu vârste între 17 şi 32 de ani care, la vederea echipajului de poliţie au abandonat mai multe bunuri şi au încercat să fugă.
”Poliţiştii au stabilit că cei în cauză au pătruns prin efracţie în interiorul unui depozit, de unde au sustras 14 saci cu haine second-hand, o motocositoare şi o aerotermă electrică”, informează IPJ Hunedoara. Bunurile au fost recuperate, iar tinerii sunt cercetaţi penal pentru furt.
Tot în Vulcan, poliţiştii au prins şi patru adolescenţi care au furat o maşină parcată. Anchetatorii au găsit maşina abandonată pe raza localităţii, dar i-a fost sustras certificatul de înmatriculare şi poliţa R.C.A..
Totodată, în urma cooperării cu poliţiştii din Lupeni, s-a stabilit faptul că cei patru minori au furat două autoturisme şi de pe raza municipiului Lupeni, pe care le-au condus (fără a poseda permis de conducere) pe raza municipiului Vulcan, de unde au fost recuperate.

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Jefuită în câteva secunde

Un tânăr petrilean a reuşit să fure 180 de lei în câteva secunde. A studiat ”terenul” şi când a văzut...

I-a furat telefonul din buzunar

O tânără de 22 de ani, din Petroşani, a fost lăsată fără telefonul mobil de un individ de 23 de...

Romeo Beja, şanse minime de a face sărbătorile în libertate

Judecătoria Timişoara i-a admis, luna trecută, cererea de liberare condiţionată la propunerea Comisiei pentru individualizarea regimului de executare a pedepselor...

Închide