Spărgătorul din Hunedoara rămâne după gratii

Tânărul de 24 de ani are la activ mai multe do­sare în care a fost cercetat sau judecat pen­tru furt. A fost prins de poliţişti în urma unei razii de amploare derulate în municipiul Hu­ne­doara, reţinut şi apoi arestat preventiv. Vasile Hamzo (24 de ani) este acuzat că a spart un apartament din municipiul Hunedoara, de unde a furat bani şi bunuri ce puteau fi uşor vândute.
Păgubita, o femeie din municipiu, le-a spus anchetatorilor că hoţul i-a furat din locuinţă şi suma de 2.700 de lei, dar şi o bicicletă. Jude­că­toria Hunedoara a decis, zilele trecute, pre­lungirea măsurii arestului preventiv în cazul re­cidivistului. „Constată legalitatea şi temeinicia măsurii arestării preventive dispusă faţă de in­culpat, măsură pe care o menţine pe o durată de 30 de zile începând cu data de 13.07.2021 până la data de 11.08.2021 inclusiv. Respinge cererea de revocare a măsurii arestării pre­ven­tive precum şi cererea de înlocuire a măsurii arestării preventive cu măsura preventivă a arestului la domiciliu ori cu aceea a controlului judiciar formulate de apărătorul inculpatului şi de inculpat”, este soluţia pe scurt a instanţei. Tânărul este cercetat pentru comiterea a trei infracţiuni de furt calificat. (M.Gânju)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Toteşti: capele pentru comunitate

Magdalena Şerban Ne place sau nu ideea de capelă, astfel de locaţii se dovedesc foarte folositoare atunci când lumea e

Tânărul acuzat că a sechestrat şi tâlhărit o tânără, eliberat din arest

Fata a sărit din maşina aflată în mers pentru a scăpa de agresor. Suspectul a fost arestat preventiv şi cercetat

Spitalul din Hunedoara, aparatură de 2 milioane de euro

Adriana Năstase Spitalul municipal „Dr. Alexandru Simio­nes­cu” din Hunedoara a reuşit să obţină o fi­nan­ţare în valoare de 10.037.298 de

Închide