Spărgător căutat de austrieci, prins de poliţişti la Petrila

16 septembrie 2018 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Un tânăr din Petrila, Robert Carol, a fost descoperit în urma unei razii a poliţiştilor din localitate, iar după ce a fost identificat s-a constatat că este căutat de autorităţile din Austria.
Individul este suspect de furt. „Bărbatul este bănuit de comiterea, în luna iulie a acestui an, pe teritoriul Austriei, a unei infracţiuni de furt calificat dintr-o societate comercială, de unde ar fi sustras mai multe motociclete, căşti şi echipamente de protecţie. Acesta a fost reţinut şi prezentat magistraţilor Curţii de Apel Alba-Iulia, care au emis, pe numele său, un mandat de arestare provizorie în vederea extrădării către autorităţile austriece, care îl vor prelua pentru continuarea cercetărilor“, a precizat IPJ Hunedoara. Cererea de extrădare a lui Robert Carol va fi judecată pe 24 septembrie a c. (M.Gânju)

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Pieton beat, lovit de un puşti cu motocicleta

Un adolescent din Petrila va fi cercetat în cadrul unui dosar penal după ce a încălcat regulile de circulaţie rutieră...

Bulina albă, 17.09.2018

Imre Szuhanek, custode la Peştera Bolii Pentru că a reuşit să facă din obiectivul turistic un punct deosebit de important...

Poliţia, biserica şi autorităţile locale devene, suport pentru victimele violenţei domestice

Primăria municipiului Deva, în parteneriat cu Asociaţia Filantropia Ortodoxă Deva şi IPJ Hunedoara, desfăşoară proiectul „Familiile fericite nu cunosc violenţa”.

Închide