ActualitateFlashPolitica si administratie

Şoseaua „Ruşinea naţională“, aproape reparată

Adriana Năstase

Prezent la Timişoara pentru alegerile interne de la USR PLUS Timiş, Cătălin Drulă, ministrul Transporturilor, a oferit veşti bune despre lucrările de pe DN 68A Margina-Holdea. Mai sunt doar câteva zile până la ridicarea restricţiilor, termenul fiind 10 iulie.

„Am un anunţ de făcut legat de acel drum pe care l-am numit o ruşine naţională. Pe 10 mai am închis pentru trafic acel drum, pentru a fi reparat din temelii. Am spus atunci că va dura două luni refa­cerea acestui drum. Este aproape finalizat. Se fac ultimele marcaje şi pe data de 10 iulie, pe care ni
l-am asumat, va fi respectată. Vom avea un drum decent. Nu e încă autostrada, care e soluţie finală, dar şi acolo am făcut paşi înainte, am depus acel proiect care era suspendat de luni de zile, s-au depus candidaturile pentru licitaţie pentru drumul Lugoj-Deva, lotul 2, încă din 10 mai. Suntem pe final cu evaluarea şi selectarea listei scurte a celor şase care vor depune oferte. Este unul din cele patru proiecte de autostradă incluse pe finanţare prin PNDR”, a spus ministrul Transporturilor.
Zilele trecute, a fost aşternut primul strat de asfalt pe ultimul sector atacat din zona Coşava – Coşeviţa. Aşternerea celor două straturi de asfalt suplimentare s-a făcut în week-end. Odată fina­li­zate lucrările la partea carosabilă, pe parcursul săptămânii următoare va continua aplicarea de mar­caje rutiere, completările de acostamente, toa­le­tarea copacilor şi alte lucrări de estetică rutieră.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.