Politica si administratie

Sorin Dorian Crai, candidatul PSD la funcția de primar al orașului Hațeg: Pe 9 iunie, Hațegul trece la următorul nivel de dezvoltare! Om bun pentru Hațeg

Sorin Dorian Crai, candidatul PSD la funcția de primar al orașului Hațeg, iubește oamenii mai presus de orice. Cea mai mare bogăție a Hațegului sunt oamenii care dezvoltă comu­ni­ta­tea, arată Sorin Dorian Crai.
Deviza sub care candidează Sorin Dorian Crai la alegerile din 9 iunie este „Om bun pentru Hațeg”, o deviză care arată nici mai mult nici mai puțin ce e im­portant în această campanie elec­to­rală, că e nevoie de un om bun la cârma orașului. Iar acesta este candidatul PSD, Sorin Dorian Crai.
„Locuitorii din Hațeg merită să le ofe­rim o administrație eficientă, capabilă să deschidă orașul nostru către pro­iec­te mari. Pe 9 iunie 2024 va fi și ziua Hațegului și începutul unei transformări echivalente cu dragostea pe care o am față de locul în care am decis să îmi trăiesc viața. Sunt convins că împreună vom reuși să facem dintr-o promisiune o realitate care să pună în valoare capacitatea unei întregi comunități de a fi un exemplu de reușită.
Sunt convins că împreună vom reuși să facem dintr-o promisiune o realitate care să pună în valoare capacitatea unei întregi comunități de a fi un exemplu de reușită”, a afirmat Sorin Dorian Crai.
Dezvoltarea economică a orașului și a lo­calităților aparținătoare este un seg­ment important în proiectul pentru Hațeg al candidatului PSD la funcția de pri­mar al orașului, Sorin Dorian Crai.
Acesta are un program de atragere de investitori, de asemenea propune faci­li­tăți fiscale pentru antreprenori, con­ti­nua­rea șoselei de centură a orașului, un pro­iect vital pentru Hațeg.
În ceea ce privește Educația și Cultura, Sorin Dorian Crai vine cu proiectul de di­gitalizare a instituțiilor, simplificarea procedurilor administrative pentru cetățeni și persoane juridice, realizarea unui pol județean la Hațeg, prin Festivalul de film „Țara Hațegului”, organizarea unei competiții anuale de tip „Capitala Cul­turală a Țării Hațegului”, sprijinirea și dez­voltarea învățământului dual, pro­fe­sional, de profil electrotehnic, programul „Școala după școală” pentru toți elevii.
Candidatul PSD la funcția de primar al Hațegului, Sorin Dorian Crai nu numai că are o listă de consilieri locali cu oameni profesioniști, dar are și o strategie de dezvoltare a orașului.
„Mă concentrez pe proiecte mari, așa cum nu a avut Hațegul și locuitorii de aici, niciodată. Hațegul are nevoie de ase­me­nea investiții, deoarece ce s-a făcut până acum nu e mare lucru. E nevoie să-i redăm orașului frumusețea.
Am alături o echipă care este convinsă că Hațegul trebuie să treacă la un alt nivel de dezvoltare. Din 9 iunie am con­vin­ge­rea că lucrurile vor merge într-o direc­ție pe care orașul nostru o merită. Nu mai e timp de pierdut, a venit vremea să le spu­nem oamenilor că împreună cu ei, alături de Consiliul Județean Hunedoara, de gu­vern, putem crește calitatea vieții aici și deopotrivă gradul de atractivitate al zo­nei”, a spus Sorin Dorian Crai, can­di­datul PSD la funcția de primar al orașului Hațeg.

Comandat de PSD – filiala Hunedoara.
Executat de SC Media Hunedoreană SRL,
Cod identificare atribuit de AEP: 21240002

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura