Sondaj Sociopol: Petru Mărginean ar obţine un număr de voturi aproape dublu faţă de al doilea clasat

06 Sondaj primar Deva 7Dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri, actualul primar PNL, Petru Mărginean, ar obţine un număr de voturi aproape dublu faţă de al doilea clasat. Asta reiese dintr-un sondaj electoral Sociopol desfăşurat în luna aprilie în Deva. Şi lista PNL pentru consiliul judeţean este pe primul loc în preferinţele electoratului.
Dumneavoastră pe cine aţi vota primarul municipiului Deva, dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri locale? Este una din întrebările sondajului Sociopol. Petru Mărginean de la PNL ar obţine 48 la sută din voturi faţă de al doilea clasat, care ar obţine 25 la sută iar ar treilea clasat ar obţine 13 la sută.
Evaluarea primarului Petru Mărginean este o altă întrebare din sondaj. La întrebarea în ce măsură sunteţi mulţumit sau nemulţumit de activitatea primarului Devei, 63 la sută din cei chestionaţi spun că sunt mulţumiţi de activitatea edilului Devei.
În ce priveşte estimarea participării la vot, 57 la sută dintre cei intervievaţi spun că vor merge la alegerile din 5 iunie.
La sondajul Sociopol au fost chestionate 978 de persoane iar perioada de culegere a datelor s-a desfăşurat între 23 şi 27 aprilie 2016. Interviurile s-au efectuat telefonic iar eroarea maximă de eşantionare la un nivel de încredere de 95 la sută este de plus minus 3,2 la sută.

5 comentarii la „Sondaj Sociopol: Petru Mărginean ar obţine un număr de voturi aproape dublu faţă de al doilea clasat

 • 6 mai 2016 la 13:34
  Permalink

  Probabil asa va fi. Surprinde scorul mare obtinut de Emil Stoica. Imaginati-va ce va fi in CL daca proportiile si acolo vor fi aceleasi ca pentru primar.

 • 6 mai 2016 la 13:38
  Permalink

  Ce sa fie , aproape NIMIC
  48 + 6 > 13 + 25

 • 6 mai 2016 la 15:42
  Permalink

  Io o sa votez cu candidatul care se angajeaza ca demonteaza „tzitele” lui Marginean de pe strazi.

 • 6 mai 2016 la 16:18
  Permalink

  Da, aritmetic așa este dar politica nu este identică cu socotelile.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare