Sondaj online realizat de Societatea Apa Prod

Adriana Năstase

Operatorul judeţean Apa Prod vrea să vadă dacă hunedorenii sunt mulţumiţi de acti­vitatea societăţii. De aceea, în fiecare an, so­cietatea le pune la dispoziţie consumatorilor un sondaj privind gradul de satisfacţie al clienţilor în ceea ce priveşte serviciile oferite.
Conducerea operatorului judeţean de apă vrea să afle ce spun hunedorenii despre func­ţionarea societăţii. Astfel, cetăţenii sunt între­baţi dacă s-au confruntat cu situaţii legate de activitatea societăţii Apa Prod şi cum au fost „rezolvaţi” de angajaţii firmei? Mai sunt întrebaţi clienţii şi dacă sunt mul­ţumiţi de modul în care sunt anunţate sistările temporare în furnizarea apei? Dacă angajaţii au un comportament adecvat? De asemenea, în sondajul respectiv mai sunt întrebări de genul: „Consideraţi că utilizarea site-ului apaprod.ro este utilă demersurilor dvs în relaţia cu Apa Prod?”, „În general, sunteţi mulţumit de sistemul de încasare a contravalorii serviciilor furnizate?”.
Compania Apa Prod S.A. vrea prin acest chestionar şi, evident, prin răspunsurile date de cetăţeni, să îmbunătăţească calitatea ser­viciilor pe care le oferă.Sondajul se desfă­şoară exclusiv online, în perioada 2 noiem­brie – 2 decembrie 2020. Sondajul poate fi accesat pe site-ul apaprod.ro sau pe pagina de facebook a societăţii.

2 comentarii la „Sondaj online realizat de Societatea Apa Prod

  • 11 noiembrie 2020 la 21:46
    Permalink

    Oare arion si tripa sunt satisfacuti de venitirile care le au de pe apaprod?

  • 12 noiembrie 2020 la 23:22
    Permalink

    Angajăm urgent la Apaprod ,dar urgent,ingineri pe salariul minim și bonuri de 9,57 lei.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare