Sondaj în rândul alegătorilor. Cu ce partide ar vota hunedorenii?

sondaj partideSondajul a fost realizat de Asociaţia pentru o Societate Deschisă, la comanda Centrului Regional pentru Ocuparea Forţei de Muncă şi Protecţie Socială (CROFMPS) şi a Grupului de dialog social hunedorean, în perioada 25 – 29 aprilie, pe un eşantion de 1.014 de persoane, reprezentativ pentru populaţia judeţului Hunedoara.
Metoda folosită a fost cea a sondajului de opinie pe baza unui chestionar aplicat de operatorii de interviu telefonic. Eroarea maximă admisă pentru rezultatele cercetării este de ± 3,1%, pentru un grad de încredere de 95%.
Ce rezultă din sondaj? Că 31,84% dintre cei intervievaţi telefonic în cadrul sondajului de opinie au răspuns că intenţionează să voteze cu candidaţii din partea PNL, la alegerile locale din data de 5 iunie 2016.
Pe locul al doilea, în topul preferinţelor alegătorilor, se află PSD cu 30,67%, urmat de alianţa civică nou înfiinţată Alianţa pentru Hunedoara, cu un procent de 22,74 la sută.
Sondajul confirmă toate celelalte sondaje naţionale care spun că aproximativ 30% dintre români ar vota cu un partid sau o alianţă nou înfiinţată.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.