Şoferul fostului primar Mircia Muntean a murit în Belgia, într-un accident rutier. Prietenii lui fac chetă să strângă banii pentru repatrierea trupului neînsufleţit

Şoferul lui Mircia Muntean, pe vre­mea când acesta era primar al municipiului Deva, Ion Apopei (foto), cu­noscut sun numele de Jenică, a mu­rit în Belgia, urma unui accident rutier.
Potrivit unor surse din rândul amicilor săi, Jenică a fost lovit de o maşină pe autostradă. Acesta a oprit pe şosea, deoarece autoturismul său avea o defecţiune. A mers în spatele maşinii, moment în care a fost lovit de un autoturism care circula pe autostradă.
Prietenii săi din Deva au iniţiat o campanie de strângere de fonduri, pe Facebook, pentru a acoperi cheltuielile de aducere a sicriului cu trupul neînsufleţit al bărbatului, din Belgia. În total, scriu aceştia pe reţeaua de socializare, ar fi nevoie de 19.000 de lei. Până joi, prin campania iniţiată pe Facebook, s-au strâns aproximativ 4500 de lei.
Reamintim că în octombrie 2014, fostul primar al Devei Mircia Mun­tean, în acea perioadă având cali­tatea de deputat, a fost implicat într-un acci­dent rutier, pe Calea Zarandului din Deva, care a făcut mare vâlvă, fiind puternic mediatizat în presa scrisă locală şi naţională, dar mai ales pe posturile TV naţionale. Fostul primar, care se afla în stare de ebrietate, a susţinut că maşina a fost condusă de şoferul său, Jenică, însă acesta din urmă a negat spusele lui Muntean. În urma acestui accident, Mircia Mun­tean a fost condamnat la închisoare, fiind încarcerat din funcţia de primar al municipiului Deva, în care fusese ales, pentru a cincea oară, la scru­tinul din 2016.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare