Şoferii indisciplinaţi, taxaţi de poliţiştii locali

03 parcareÎn ultimele zile, Poliţia Locală Deva a dat zeci de amenzi şoferilor care parchează în locuri nepermise în municipiu. Astfel, în perioada 8-14 august, poliţiştii locali au dat 55 sancţiuni contravenţionale, cu valori cuprinse între 220 şi 660 de lei fiecare. Motivele pentru care conducătorii auto au fost amendaţi sunt staţionarea neregulamentară, parcarea ilegală sau accesul greşit pe străzile cu sens unic.

Poliţiştii au sancţionat şi şoferii care, din comoditate sau pentru a fi mai aproape de destinaţie, preferă să staţioneze pe banda de circulaţie, cu toate că locurile din parcare sunt libere. Cele mai multe amenzi s-au aplicat pentru parcare în raza indicatoarelor care interziceau acest lucru. De asemenea, există persoane care îşi lasă maşinile pe locurile amenajate şi semnalizate corespunzător pentru persoanele cu dizabilităţi, ceea ce contravine legii. O altă situaţie în care poliţiştii locali deveni au acţionat a fost în cazul şoferilor care intră pe sens interzis, mai exact pe străzi cu sens unic de circulaţie. Astfel de acţiuni ale poliţiei locale au loc zilnic, pe străzile din municipiul reşedinţă de judeţ, fiind sancţionate de fiecare dată persoanele care încalcă legea. De menţionat faptul că în luna iulie, poliţiştii din cadrul Poliţiei Locale Deva au acordat amenzi în valoare totală de 32.275 de lei. (A.Brandisz)

5 comentarii la „Şoferii indisciplinaţi, taxaţi de poliţiştii locali

 • 19 august 2016 la 8:49
  Permalink

  Foarte bine! Felicitări! Mai rămân cretinoizii care durează motocicletele, în preajma spitalelor.

 • 19 august 2016 la 10:38
  Permalink

  Pai asta e in centru de „mun’cipiu”.
  Sa treaca dumnealor politistii la „patrulele” satesti. Politia „statala”.
  Sa-i vezi cum dorm ei (mai ales patrulele mixte) in posturile ramase de la nea Nicu !! Trai neneaca.
  Hotii misuna prin toate comunele. Deghzati, fie in vanzatori ambulanti (oale, haine), fie in colectori de fier vechi, fie in martorii lui Iehova.
  Nimeni nu-i intreaba nimic, nici o autoritate.
  Braconierii la fel.
  Toata lumea circula fara permis, fara varsta legala, fie pe mopede, fie pe ATV.
  Vai si amar de ea administratie publica. Toata e praf dupa ’89.

 • 19 august 2016 la 13:05
  Permalink

  Zaaau, Politia locala? Aia care nu-i vad niciodata pe nebunii aia care alearga cu viteza maxima prin oras cu motocicletele si fac nenumarate ture de vuieste tot orasul? Chiar nu-i aude nimeni pe aia? Nici dvs, domnilor jurnalisti? M-as mira sa nu fie, la un moment dat, un accident mortal, datorat acelor nenorociti. Un taximetrist spunea ca unul dintre motociclistii astia furiosi e politai. aaa, deci de-aia nu ia nimeni masuri? Tremura izmele pe noi daca e politai?

 • 19 august 2016 la 13:06
  Permalink

  rectific, in caz ca cineva nu pricepe „izmenele”, nu izmele.

 • 19 august 2016 la 22:52
  Permalink

  Amendati si biciclistii care trec pe bicicleta pe trecerile de pietoni, ca e mai greu sa te dai jos. Ce-ar fi sa intram toti soferii cu masinile pe trecerile de pietoni ca doar avem prioritate……!!! De motoristi care respecta toata legislatia nu mai spun… Niste gunoaie. Sa tureze motoarele la masa la ureche nu sa se sperie copii pe strazi din cauza lor. Jale. Dating amenzi la batrane care vand patrunjel sau flori…..

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare