Şofer turc dat dispărut la Ilia

14 decembrie 2009 | Adauga un comentariu | Publicat in: Eveniment, Flash

03 disparut

Nicoleta Popa

 Un şofer turc este căutat de poliţiştii hunedoreni, după ce, în urmă cu o săptămână, a parcat TIR-ul în faţa unui bar din Ilia şi a plecat la pescuit, dar nu s-a mai întors. Văzând că turcul nu mai apare, un sătean a alertat poliţiştii că TIR-ul nu s-a mai mişcat din faţa localului, iar conducătorul acestuia, Burhanettin Parlak (foto), în vârstă de 60 de ani, nu e de găsit. În aceste condiţii, se presupune că omul a murit.

Au abandonat căutările
„Vineri, două echipe de pompieri au căutat, pe râul Mureş, cu o barcă pneumatică, corpul bărbatului, pe o distanţă de aproximativ 10 kilometri. Trupul acestuia a fost căutat şi pe malul râului, însă fără nici un rezultat. Căutările au fost oprite vineri seara, deoarece corpul bărbatului nu a fost găsit,” a precizat locotenentul Anemona Doda, purtătorul de cuvânt al ISU Hunedoara.
Poliţiştii roagă persoanele care pot da, informaţii despre turcul dispărut să sune la numărul unic de urgenţă 112. Oamenii legii presupun că bărbatul a căzut în apă. „Nu credem că şoferul a plecat, deoarece am găsit toate documentele personale în TIR, nu lipseşte nimic. Am luat legătura şi cu Inspectoratul de Poliţie din Arad, deoarece este posibil ca trupul turcului să fi ajuns pe râul Mureş, în Arad. Potrivit martorilor, el a plecat la pescuit. Noi am anunţat firma la care lucra bărbatul, iar în zilele următoare va veni cineva să ridice autotrenul”, a declarat comisarul şef Remus Sabău, adjunct al şefului IPJ Hunedoara.

Semnalmentele bărbatului
Bărbatul are 1.60-1.65 metri înălţime, 50-60 de kilograme, păr încărunţit, calviţie frontală, faţa ovală, ochii căprui, poartă mustaţă şi are ca semn particular o cicatrice de 10-15 centimetri pe antebraţul mâinii stângi. Când a dispărut, purta un fes de culoare neagră, geacă de culoare gri şi pantaloni din catifea de culoare deschisă.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Căutat internaţional, prins la Lupeni

Un tânăr din Lupeni, Cornel Radu, căutat internaţional, a fost reţinut de poliţiştii hunedoreni. Bărbatul, în vârstă de 20 de...

Biserica din Stãnija, aşa cum a fost odinioarã

După mai bine de trei ani de luptă cu sistemul birocratic din România, primarul comunei Buceş, Achim Mărcuş, a reuşit...

BEJ Hunedoara, întrunit de urgenţã

În după amiaza zilei de vineri, 11 decembrie, BEJ Hunedoara s-a întrunit în regim de urgenţă, pentru a pune în...

Închide