www.mesagerulhunedorean.ro

Șofer lovit în trafic, oprit după o urmărire ca-n filme

Bărbatul de 64 de ani, din Aninoasa, a urcat băut la volan și a provocat un accident rutier pe DN 66, în municipiul Petroșani. În loc să oprească pentru a discuta cu șoferul autoturismului pe care l-a acro­șat, a demarat în trombă în încer­carea de a se face nevăzut.

L-au testat și l-au dus la spital
Celălalt șofer l-a urmărit cu autoturismul său, l-a blocat în trafic și a sunat la 112. Poli­țiștii au aflat și motivul pentru care pen­sionarul încercase să fugă de la locul acci­dentului. „Aflându-se sub influența băutu­rilor alcoolice și fără a deține permis de conducere, inculpatul a condus autotu­ris­mul în municipiul Petroșani, deplasându-se pe direcția Bănița – Petroșani.În timp ce se deplasa în zona Triaj (pe același drum na­țional), autoturismul condus de inculpat a pătruns pe sensul opus de mers și a intrat în coliziune cu autovehiculul marca BMW, după care și-a continuat deplasarea, fiind urmărit de autovehiculul cu care a intrat în coliziune, care l-a depășit în apropierea ate­lierului de reparații auto Lascar Service și
l-a determinat să oprească. Agenții de poliție l-au testat cu aparatul Drager ARZF – 0613, care a indicat valoarea de 0,65 mg/l alcool în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul de Urgență Petroșani în vederea recoltării de probe de sânge pentru stabilirea alcoolemiei”, se arată în do­sarul soluționat de Judecătoria Petro­șani. Băr­batul a fost găsit vinovat și con­damnat de către magistrații Judecă­to­riei Petroșani la 9 luni închisoare pentru să­vârșirea infracțiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere și 1 an în­chisoare pentru con­ducere sub influența al­coolului, pedeapsa rezultantă fiind de 1 an și 3 luni închisoare cu suspendare. (M.Gânju)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.