Şofer fugar, prins de poliţişti, după ce a făcut accident

Cu echipajul de poliţie rutieră pe urmele sale, un şofer de 47 de ani, din Orăştie, a avut noroc că a scăpat nevătămat în urma unui accident rutier. Individul avea motive să fugă de poliţişti.
”Poliţiştii de siguranţă publică din cadrul Poliţiei Oraşului Simeria au observat un autoturism care a ieşit din perimetrul unei staţii de carburanţi a intrat pe DN7, de­plasându-se din direcţia Simeria-Deva. În scopul efectuării de verificări, poliţiştii au acţionat semnale luminoase şi acustice, solicitând oprirea autoturismului, însă con­ducătorul auto nu a respectat solicitarea şi a continuat deplasarea pe DN 7, pe raza mu­nicipiului Deva, unde, în faţa unui supermarket, a lovit bordura, provocând o pană a anvelopei dreapta-faţă a auto­ve­hi­cu­lului, motiv pentru care a oprit”, a informat IPJ Hunedoara. Şoferul fost testat cu apa­ratul etilotest, care a indicat valoarea de 0,47 mg/l, alcool pur în aerul expirat. Acum este cercetat penal.
Un alt şofer care nu mai avea voie să con­ducă, după ce permisul său fusese anulat, a ajuns cu autoturismul într-un şanţ. Băr­batul de 71 de ani, din Deva, a scăpat nevă­tă­mat în urma accidentului. Poliţiştii au fost sesi­zaţi cum că pe DN 76, în satul Cărăs­tău, un autoturism este răsturnat într-un şanţ, iar la faţa locului l-au găsit pe şofer şi după verificarea actelor au aflat că nu are permis valabil. Şi în acest caz a fost întocmit un dosar penal.
Alţi trei şoferi sunt cercetaţi penal, doi pentru alcool, iar al treilea pentru con­du­cere fără permis. Astfel, poliţiştii rutieri au oprit în trafic un bărbat în vârstă de 30 de ani, din judeţul Bihor, care conducea un autoturism pe strada Decebal, din municipiul Brad, deşi avea dreptul de a conducere autovehicule suspendat. Pe DJ 668, pe raza localităţii Băţălar, poliţiştii au descoperit un şofer de 45 de ani, din comuna Bretea Română, care avea o concentraţie de 0,92 mg/l, alcool pur în aerul expirat. (M. Gânju)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare