Socol a fost numit oficial pe post

1 iunie 2009 | Adauga un comentariu | Publicat in: Politica si administratie

05socolmarcel

Nicolle Ebner

De ieri, şi-au început activitatea oficial noile echipe de conducere ale Oficiului Judeţean de Plăţi pentru Dezvoltare Rurală şi Pescuit (OJPDRP) şi Casei Judeţene de Pensii.

Sarcină de partid: „misiune imposibilă”
Misiuni din ce în ce mai grele pentru noii directori coordonatori ai instituţiilor judeţene. Pe bani puţini-pentru că actualul guvern a plafonat la minimum salariile directorilor-, în plină criză economică, noii directori trebuie să facă performanţă, pentru ca imaginea partidului să nu aibă de suferit. Nimeni nu crâcneşte, pentru că toţi s-au luptat din greu să ajungă directori şi, vorba prefectului Samoilescu: „am vrut de bună voie, nu ne-a obligat nimeni să ocupăm aceste funcţii”. Performanţă, eficienţă şi atragerea cât mai multor fonduri comunitare în judeţul Hunedoara i se cere şi noului director coordonator al OJPDRP Hunedoara, Marcel Socol (foto) (PSD-fost director executiv al AJOFM Hunedoara în perioada 2000-2004), învestit oficial în funcţie ieri, de către reprezentanţii prefecturii şi ai ministerului de resort. De altfel, Marcel Socol şi-a stabilit ca unic ţel – realizarea unui număr cât mai mare de proiecte eligibile şi implementarea lor, adică atragerea a cât mai multe fonduri externe în judeţul Hunedoara. Lucru greu, dar nu imposibil, când i s-a promis tot sprijinul de la Bucureşti şi îl are pe post de consilier pe fostul director, Arthur Kovacs.

Adjuncţi noi la Casa Judeţeană de Pensii
La Casa Judeţeană de Pensii (CJP) Hunedoara, PDL a mers pe continuitate, directorul Ionel Ciobanu fiind reînvestit în funcţia de conducere a instituţiei. Modificările au survenit la nivelul secund, unde Ioan Lupşa şi Ecaterina Brad au fost înlocuiţi cu directorii coordonatori adjuncţi Adriana Zaharie (PDL) şi Ioan Nistor (PSD). Dacă Adriana Zaharie-noul director economic-vine din mediul privat, Ioan Nistor-fost director executiv al CJP Hunedoara în perioada 2000-2004 – are în sarcină departamentul de stabiliri şi plăţi prestaţii, adică plata la zi şi integrală a peste 145.000 de pensii/lună.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Contestatii la BEJ, privind desemnarea unor presedinti ai sectiilor de votare

Se pare că liniştea din timpul campaniei electorale pentru europarlamentare prevesteşte furtuna ce se va dezlănţui în ziua scrutinului din...

Pustnicul din Defileul Jiului vrea nunta sau calugarie

Un fost miner din Valea Jiului, care trăieşte de circa opt ani de zile într-o colibă în pustietatea din Defileul...

Traficanti de migranti, arestati la Deva

Ofiţerii de la Crimă Organizată au anihilat, la Deva, o reţea internaţională de traficanţi de migranţi formată din români, turci,...

Închide