Societatea Deva Gold ajută spitalul devean

14 aprilie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Eldorado Gold Corporation a ajutat, în această perioadă extrem de dificilă pentru toată lumea, toate ţările unde are filiale deschise. Astfel, în România, prin societatea Deva Gold, corporaţia a donat Spitalului Judeţean de Urgenţă din Deva 300 de litri de igienizant pentru mâini.

Achiziţia a fost făcută de la un lanţ de farmacii din judeţ. Costul a fost de 5.000 de dolari.
„Este clar că este nevoie de ajutorul tuturor. De aceea, ne-am implicat şi noi, şi de data asta, în campania aceasta de donări. Ne-am gândit să venim cu ceva util, de aceea am achiziţionat 300 de litri de dezinfectant, pe care l-am donat spitalului devean. Suntem alături de comunitate, ca întotdeauna. Este un moment dificil şi trebuie să trecem cu bine de el. Pentru asta, e nevoie să fim uniţi”, a declarat Nicolae Stanca (foto), managerul general al societăţii Deva Gold SA.
Nu este prima dată când societatea Deva Gold SA se implică în viaţa comunităţii. Ne amintim de cazul tripletelor din Certej diagnosticate cu o boală gravă, care au fost ajutate, de familii cu venituri mici şi cu copii cu probleme. Reprezentanţii companiei au arătat, în aceşti ani, că, pe lângă afaceri, sunt atenţi la nevoile celor care au greutăţi, la cazurilor sociale din judeţul nostru. (A.Năstase)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Spitalul devean, dezinfectat bine de tot

Dezinfecţia singurului spital din judeţ declarat COVID-19, cel din municipiul Deva, s-a încheiat.

Un alt focar de infecţie cu COVID-19: Centrul pentru vârstnici de la Brănişca

Bătrânii sunt loviţi rău de noul virus, aşa cum anunţau şi specialiştii! Lucrul acesta se întâmplă şi în judeţul nostru....

Accidentată grav din cauza unui skateboard

O femeie din Deva a fost lovită de un autoturism în timp ce se dădea pe skateboard.

Închide