Politica si administratie

Social-democraţii nu mai vor post de viceprimar la Deva

Conducerea organizaţiei din Deva a PSD a fost dizolvată, după ce întreg Biroul Politic Executiv a demisionat. Motivul? Rezultatul slab de la alegerile locale din 27 septembrie 2020.
PSD Deva nu a excelat niciodată printr-un scor foarte bun, dar acum s-a produs un fenomen interesant. Candidatul social-democrat pentru funcţia nde primar al Devei, Ovidiu Moş, a luat mai puţine voturi decât partidul. Pe de altă parte, numărul de voturi obţinute de Laurenţiu Nistor, candidatul partidului pentru şefia Consiliului Judeţean, este aproape dublu faţă de cât a putut să strângă Ovidiu Moş. Ovidiu Moş a ocupat poziţia a treia în clasamentul final la Primăria Deva, după Florin Oancea (PNL) şi Paula Corbu (PRE).
PSD are în Consiliul Local Deva patru locuri, Ovidiu Moş, Mircea Bobora, Ioan Demeter şi Călin Moraru. În această si­tuaţie, preşedinte interi­mar al PSD Deva, până la orga­ni­zarea de alegeri, a fost desemnat Lucian Rus (foto). „Vom face opoziţie în Consiliul Local Deva. Nu negociem un post de viceprimar. Ne pregătim pentru alegerile parlamentare”, a declarat Lucian Rus pentru MESAGERUL HUNEDOREAN. (S. Popa)

One thought on “Social-democraţii nu mai vor post de viceprimar la Deva

  • E cea mai buna solutie pentru PSD sa ramane in opozitie in Consiliul Local Deva.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura