Actualitate

Șocant! Hunedoreanul acuzat că a violat o cățelușă, judecat în stare de libertate

Hunedoreanul acuzat că ar fi răpit de mai multe ori o cățelușă labrador și ar fi violat-o, a ajuns la Judecătoria Hunedoara, el fiind adus cu mandat. În fața sediului judecătoriei s-au strâns mai mulți hunedoreni, toți iubitori de animale, care vor să se facă dreptate și în acest caz.

O ademenea pe cățelușă
Bărbatul de 49 de ani este acuzat de rănirea și schingiuirea animalelor, dar și de distrugere și violare de domiciliu, anunță cei de la Gândul. Hunedoreanul a fost filmat în timp ce răpea o cățelușă la­brador pentru a o abuza sexual. Tinerii care o au în grijă pe Ara, așa cum se numește cățelușa, au intrat la bă­nuieli după ce aceasta dispărea de acasă zile în șir și se întorcea plină de sânge. Ca să afle ce se petrece, au mon­tat camere de luat de vederi și astfel l-au surprins pe un bărbat în timp ce se furișa, în timpul nopții, o ade­me­nea pe Ara și pleca cu ea. După ce au văzut imaginile șocante, tinerii au mers cu Ara la medicul veterinar, care le-a confirmat că aceasta fusese violată. Tinerii l-au dat în judecată pe vecinul lor, care a scăpat ca prin urechile acului de acuzațiile de zoofilie, deoarece faptele s-au petrecut înainte de modi­fi­carea Legii privind protecția animalelor, prin care s-a stabilit că zoofilia este con­siderată cruzime față de animale, informează Gândul.

Pe ușa din spate
La Judecătoria Hunedoara a avut loc, marți, un nou termen de judecată în procesul în care bărbatul este acuzat de rănirea și schingiuirea animalelor, dar și de distrugere și violare de domi­ciliu. A fost cea de-a treia înfățișare în proces și prima dată când presupusul zoofil a apărut în instanță. Pentru că iubitorii de animale care s-au adunat în fața instituției să nu îl abordeze pe pre­supusul zoofil, acesta a fost băgat de polițiștii pe ușa din spate a judecătoriei.
„I-a picat fața când a văzut câți oa­meni am intrat în sala de judecată, am fost vreo 40. Cred că l-a lovit un pic rea­litatea. A cerut să-și aducă avocat și procesul s-a amânat. Procurorul a cerut să trecem de la proces public la proces secret, din cauza naturii morale, să fie cu ușile închise. La final, a plecat pe ușa din față, liber. Drepturile lui cons­tituționale sunt respectate, dar ale noastre nu. Faptul că ne hărțuiește nu se consideră o amenințare”, a declarat Ioana B,, tânăra care o are în grijă pe Ara, conform Gândul.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura