Eveniment

Şmecherii au voie pe interzis

Livia Botici

Epopeea poliţiştilor comunitari deveni, care nu fac cinste instituţiei pe care o reprezintă, a cunoscut ieri un nou episod, ce nu poate să treacă necunoscut de ochii celor care, din buzunarul lor, le plătesc orele în care prestează, chipurile, pentru siguranţa cetăţeanului. Tragem încă un semnal de alarmă, pentru aceia care sunt responsabili să ia măsuri, din dorinţa ca instituţiile statului să-şi facă treaba corect.

Au blocat strada

De la bun început, vrem să reafirmăm faptul că nu urmărim a duce nici un fel de campanie împotriva Poliţiei Comunitare din Deva dar, comportamentul necorespunzător al unora dintre agenţii comunitari ne face să luăm atitudine, din nou, şi să prezentăm cititorilor noştri faptele, aşa cum se petrec ele. Dacă săptămâna trecută relatam despre un angajat al poliţiei comunitare care avea un comportament deplasat, plin de exces de zel, astăzi, vă prezentăm un agent comunitar care este plătit pentru ca maşinile, altele decât cele ale riveranilor, să nu tranziteze sau să oprească pe aleea pietonală dintre Prefectură şi Primăria Deva. Ei bine, ieri, în jurul orei 12, o maşină Mercedes, cu număr de Irlanda, la volanul cărei se afla un tânăr cu aer de şmecheraş, însoţit de o fată, a blocat pentru mai bine de jumătate de oră circulaţia riveranilor pe alee. Atunci când bolidul a ajuns la barierele de fier, pe care scrie „Trecerea interzisă”, şoferul s-a dat jos din autoturism, le-a dat la o parte şi a vrut să treacă mai departe, spre o terasă din apropiere. Văzut de poliţistul comunitar, care a observat că presa se află prin preajmă, tânărul şofer nu a fost lăsat să meargă mai departe dar, în schimb, a fost sfătuit să oprească la câţiva centimetri înaintea acelor bariere de fier, blocând astfel toată circulaţia în zonă.

Claxoane şi nervi

Şoferii care se aflau de cealaltă parte a barierei, înspre Primărie, şi care vroiau să iasă de pe stradă, au fost exasperaţi de felul în care tânărul a fost sfătuit să parcheze. „Eu cum mai ies de aici cu maşina? Păi cum poate omul acesta să parcheze în mijlocul drumului şi să meargă la terasă? Chiar nu există nici un fel de legi în ţara asta? Poliţistul comunitar pentru ce este plătit, nu să pună legile în aplicare?”, se întreabă nervos Dan Câmpean, un bărbat, al cărui traseu a fost blocat de maşina tânărului. Timp de jumătate de oră, cât bolidul a stat parcat în mijlocul drumului, riveranii au fost nevoiţi să-şi folosească claxoanele, pentru a-şi potoli nervii.

One thought on “Şmecherii au voie pe interzis

  • Pana va mai exista coruptie tot la fel va fi. Si la politistul ala comunitar ii e frica sa se ia de smecheri pentru ca aia pot scapa fata curata cu bani, pe cand el se poate trezi dat afara de la servici. Nu poti sti peste a cui odrasla smechera dai de care nici politia nu se poate atinge.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura