Politica si administratie

Sistem online pentru înmatricularea vehiculelor

Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatri­cu­lare a Vehiculelor Hunedoara a trecut la un nou sistem de înmatriculare a vehiculelor.
Principalul avantaj al trecerii la noul „Sistem online pentru înmatricularea vehiculelor” îl reprezintă eliberarea pe loc a plăcuțelor cu numărul de înma­tri­culare și a dovezii înlocuitoare a cer­ti­ficatului de înmatriculare, pentru com­bi­națiile numerelor de înmatriculare atribuite „la rând”, evitând astfel o de­plasare ulterioară la sediul SPCRPCIV pentru ridicarea acestora. Excepție fac numerele preferențiale, situație în care plăcuțele vor fi eliberate în aceeaşi zi la sfârșitul programului.
„Certificatele de înmatriculare, după tipărire, sunt livrate la adresa de domiciliu a proprietarului, iar începând cu data de 20 mai, vor putea fi trimise și la o altă adresă indicată de către so­li­citant, o dată cu depunerea docu­men­telor la ghișeu. Solicitantul opera­ți­u­nilor de înmatriculare, transcriere, mo­dificare date sau radiere nu mai este nevoit să depună o cerere cu ocazia prezentării la ghișeu, aceasta se generează automat, fiind necesară doar semnătura solicitantului.
Pentru programări, verificarea sta­diu­lui emiterii documentelor și plăți în sis­tem electronic, accesați https://www.drpciv.ro/ – secțiunea „Servicii online””, anunță cei de la Prefectura Hunedoara.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.