Sport

Simota „trage” în autorităţi şi jucători

04 x 3 Jiului

Ciprian Marinuţ

Analiza turului de campionat, făcută de finanţatorul echipei Jiul Petroşani, Alin Simota, trimite săgeţi otrăvite către autorităţile locale şi jucătorii cu contracte mari.

Mulţumit şi nu prea
„În condiţiile în care implicarea factorilor locali din Petroşani a fost zero la această echipă, eu mă declar în mare parte mulţumit. Am început bine sezonul, dar la un moment dat comprimarea meciurilor noastre ne-a dat, planurile peste cap. A fost o tâmpenie amânarea unor partide, din cauza convocării la naţională a unor juniori. Important pentru echipa mea este faptul că ţinem contactul cu plutonul fruntaş şi că avem sub noi în clasament echipe cu tradiţie în fotbal. În frunte se află formaţii care se bucură de o susţinere financiară consistentă. Mă aşteptam la mai multe de la jucătorii mei, care au avut pretenţii şi beneficiază de contracte mari, dar zic eu, că nu e rău nici aşa”, a declarat Simota.
Patronul Jiului şi-a pierdut însă din puterea de a critica, atunci când i s-a cerut să comenteze gestul celor şapte jucători, care au băgat memorii, pentru a deveni liberi de contracte. „Nu vreau să comentez ceea ce au făcut ei”, a spus Simota, recunoscând tacit, pe jumătate că au avut şi jucătorii motive să nu-şi dea viaţa pe teren.

One thought on “Simota „trage” în autorităţi şi jucători

  • bravo jymy,ai reusit,mult noroc in continuare tie si antrenorului tau ilie captari.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura