Simota „trage” în autorităţi şi jucători

18 decembrie 2009 | 1 Comentariu | Publicat in: Sport

04 x 3 Jiului

Ciprian Marinuţ

Analiza turului de campionat, făcută de finanţatorul echipei Jiul Petroşani, Alin Simota, trimite săgeţi otrăvite către autorităţile locale şi jucătorii cu contracte mari.

Mulţumit şi nu prea
„În condiţiile în care implicarea factorilor locali din Petroşani a fost zero la această echipă, eu mă declar în mare parte mulţumit. Am început bine sezonul, dar la un moment dat comprimarea meciurilor noastre ne-a dat, planurile peste cap. A fost o tâmpenie amânarea unor partide, din cauza convocării la naţională a unor juniori. Important pentru echipa mea este faptul că ţinem contactul cu plutonul fruntaş şi că avem sub noi în clasament echipe cu tradiţie în fotbal. În frunte se află formaţii care se bucură de o susţinere financiară consistentă. Mă aşteptam la mai multe de la jucătorii mei, care au avut pretenţii şi beneficiază de contracte mari, dar zic eu, că nu e rău nici aşa”, a declarat Simota.
Patronul Jiului şi-a pierdut însă din puterea de a critica, atunci când i s-a cerut să comenteze gestul celor şapte jucători, care au băgat memorii, pentru a deveni liberi de contracte. „Nu vreau să comentez ceea ce au făcut ei”, a spus Simota, recunoscând tacit, pe jumătate că au avut şi jucătorii motive să nu-şi dea viaţa pe teren.

Comentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. poabar alexandru alin spune:

    bravo jymy,ai reusit,mult noroc in continuare tie si antrenorului tau ilie captari.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
În Deva, o femeie a murit de frig

O femeie fără adăpost, în vârstă de 42 de ani, din Deva, a murit aseară, din cauza frigului. Ea locuia...

Concluzii

1. Ce era să facă Crin Antonescu, să sară de gâtul PDL, după ce a declarat că nu va participa...

Bulina albă

Dorin Gligor, prefectul judeţului Hunedoara

Închide