Silviu Prigoană cere…

8 septembrie 2010 | 5 Comentarii | Publicat in: Fara bascalie

Acest personaj umple la refuz televiziunile, cu miştocăreala specifică unui anumit tip de politicianism, al cărui reprezentant de frunte este preşedintele Băsescu, secondat îndeaproape de Radu Berceanu. Practică o miştocăreală agreată, vezi-Doamne, de popor, care se regăseşte în miserupismul său dâmboviţean. Nevastă-sa evoluează prin programe TV mondene, şi să ne pară bine că-i aşa, pentru că am fost ameninţaţi, mai în glumă, mai în serios, că Bahmuţeanca sau Bahmuţanca, nu ştiu exact cum o cheamă, ar fi putut candida pentru un loc de deputat, în locul beizadelei cu nume glorios, dar cu capul plin de fiţe. De altfel, Prigoană-junior a devenit şi el un fel de expert economic, învăţându-ne, de la înălţimea arogantei sale figuri, cum a muncit el până să ajungă milionar în euro. Prigoană-junior conduce sau manageriază printre altele postul Taraf TV, foarte pe placul „electoratului”, în realitate, unul dintre programele de îndobitocire sistematică a naţiei.
Priceput şi el la televiziune, seniorul Prigoană zice că TVR Internaţional ar trebui trecut în subordinea MAE – pentru cine mai are dubii, Ministerul Afacerilor Externe. Adică, să transmită pentru românii din străinătate, dar nu ce vor redactorii, ci ceea ce vrea muşchii guvernului, că cine plăteşte, comandă, nu-i aşa? Cu alte cuvinte, ia să-i îndoctrinăm noi pe românii ăştia de prin Italia, Spania sau de pe unde or fi ei, poate data viitoare îl votează la Paris pe Băsescu, chiar dacă nu mai candidează… Iar ştirile (care deja suferă o infuzie consistentă de apariţii guvernamentale, dar aşa, câte unul, ca dl. Flutur, să nu-i dea nimeni replica) ar putea fi redactate direct de către ministru, pentru a elimina din start posibilitatea vreunei indezirabile şi periculoase echidistanţe.
În rândul propunerilor prigoniene, s-ar putea înscrie şi cea conform căreia preoţii nu ar trebui să mai primească salarii. Genial! Or fi având preoţii păcatele lor, dar să se ceară oficial, prin proiect de lege, lăsarea oamenilor fără bani, este – ca să rămân cumva în domeniu – strigător la cer. Atenţie, deci, pentru cine vă rugaţi sau pe cine promovaţi, voi, preoţi şi reporteri.

Comentarii (5)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. maria spune:

  Prigoana cere sus si raspicat si legalizarea prostitutiei, ma gindesc ca vroia sa spuna sponsorizarea, ca oricum ce nevoie ar mai avea prostitutia de legalizare? face parte si asa din viata publica a romanilor, da cum omul are griji adinci si profunde pentru propasirea acestei amarite tari, iata metodele iesirii din criza a la Prigoana, taiem salariile popilor, legalizam prostitutia si poate din niste spagi politice mai cumpara un Ferrari la fi’su…pardon, nu am vrut spagi, am vrut sa spun mamagement si creare de branduri…

 2. Benone spune:

  Ce rau esti. Probabil iti convine ca prostitutia sa continue sa functioneze la negru.
  In ceea ce priveste indobitocirea prin media, ce sa spunem de Realitatea, Antena 3 și uneori chiar Mesagerul Hunedorean.
  Prefer mistocareala decit prostia si hotia ca tip de politicianism.

 3. Theo spune:

  Asa se demonstreaza ca , indiferent de cata avere a strans , cate diplome a cumparat pentru el si familia lui , cate camasi albe (de fapt negre in cazul de fata caci individul se straduieste sa mascheze evidentele) aduna , cand a plecat din gunoi acolo ramane , fara putinta de a se ridica pe trepte superioare cat s-ar stradui el si aplaudacii sai.Din pacate nu avem ce face , trebuie sa asistam neputinciosi la dezmatul acestui soi de indivizi caci este vremea lor si deja si-au castigat prea multi simpatizanti. Este vremea prostitutiei (fizice si morale) este vremea drogurilor , si apropo de droguri , nu de mult fatuta prezidentiala cerea legalizarea lor asa ca ce sa ne miram de preocuparile acestui prieten al familiei prezidentiale , este vremea violentei si a non-valorilor , borfasii avand conexiuni inclusiv in guvern si parlament ori consilii locale si judetene .
  Dar…rabdare , vremea trece , roata se invarte si…Dumnezeu nu doarme !

 4. mip spune:

  De ce sunteti rai? Prigoana vre ca si Bahmuteanca sa aiba carte de munca!

 5. Johann spune:

  Ne trebuie o campanie “Let’s do it,Romania”,dar morala.Dar citi se vor inscrie dintre noi la curatenie,cind sint atitia care se multumesc sa stea in “gunoaiele” de pe urma carora se aduna averi care nu incap in groapa de la Glina ?Si cind spun asta ma refer la toate gunoaiele care distrug educatia,sanatatea,justitia prin “crucificarea” celor ce le deservesc cu intentii oneste.Dar,probabil fenomenul e incurajat de acei 90 % manelisti,cum zis-a “presedintele tuturor rromanilor”.Pentru ca macar aceasta zi de sarbatoare sa ramina frumoasa,inchei spunindu-le tuturor Mariilor si celor ce poarta nume derivate din Maria :LA MULTI ANI,DIN TOATA INIMA ! Cu sanatate,minti luminate de lampa adevarului si omeniei,onestitate in cuget si suflet.Special pentru “colega noastra” in schimbul de opinii :sa ramii aceeasi mereu: cu simtul realitatii,observatii pertinente.Ce mai incolo-ncoace : sa traiesti sanatoasa multi ani ! Fericirea vine din noi.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Gura bate… conturile

Ameninţaţi cu judecata de arbitrul Marius Bocăneală, oficialii echipei Minerul Lupeni încearcă să cadă la pace cu centralul ploieştean, acuzat...

Fotbal de cinci stele la Hunedoara

Cei aproape 1.000 de spectatori prezenţi, ieri, la Stadionul „Michael Klein” din Hunedoara, au fost martorii privilegiaţi ai unui meci...

Şi-a înscenat violul, pentru a scăpa de furia mamei

O fată de 16 ani, din comuna Crişcior, i-a pus pe jar pe oamenii legii din municipiul Brad, după ce,...

Închide