www.mesagerulhunedorean.ro

Siguranţa financiară, secretul performanţelor

11 x 2 sportivii de la Hypergym Deva

Practicanţii de kick-box, MMA, sambo şi grappling de la Hypergym Deva şi-au îmbunătăţit performanţele în ultimul an, graţie sprijinului financiar oferit de Divizia Sportivă a BGS.

Au învins criza
Într-o perioadă dificilă financiar, în care multe cluburi cu galoane şi tradiţie sunt în picaj sau chiar au ajuns să-şi suspende activitatea, Hypergym Deva a ridicat ştacheta performanţelor, iar sportivii clubului au fost în prim-planul concursurilor la care au participat. Competiţiile „Noaptea demonilor”, de la Cluj, „Interclub fighting”, de la Sibiu, „Cupa Banatului” de la Oţelul Roşu, „Interclub challenge”, de la Bucureşti, „Cupa Sambo Combat România”, de la Buftea şi „Provocarea marilor oraşe”, de la Rm. Vâlcea au însemnat tot atâtea reuşite şi prezenţe pe podium pentru deveni. Astfel, practicanţii de kick-box, MMA, sambo şi grappling de la Hypergym Deva au devenit, în ultimul an, cel în care au fost sprijiniţi de BGS Divizia Sportivă, din surprize plăcute, adevărate valori, recunoscute la nivel naţional. „La toate concursurile la care am participat, am avut rezultate foarte bune. Am dovedit că avem sportivi talentaţi, serioşi şi muncitori şi am câştigat medalii şi respectul adversarilor”, a spus antrenorul Mugurel Petruţiu.

Banii, motorul succesului
Dincolo de seriozitatea şi priceperea antrenorilor şi de talentul şi disponibilitatea la efort a sportivilor, explicaţia creşterii într-un an cât alţii în trei a celor de la Hypergym Deva este dată de sprijinul financiar oferit de Divizia Sportivă a BGS. „Cei de la Divizia Sportivă a BGS ne-au oferit siguranţa financiară necesară unei activităţi competiţionale reuşite. Ne-au ajutat cu echipamente de antrenament, cu bani pentru achitarea chiriei la sală, precum şi cu asigurarea transportului şi a cazării sportivilor la concursurile din ţară. În plus, cu sprijinul BGS, am oferit cadouri sportivilor de la noi din club şi celor de la secţia de lupte a CSS Deva, cu ocazia sărbătorilor de iarnă de anul trecut”, a spus antrenorul Mugurel Petruţiu. (C. Marinuţ)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.