Sport

Şi victorie, şi lecţii jucătorilor

Ciprian Marinuţ

CFR Simeria a obţinut primul succes din retur, 1-0 cu CS Ineu, în condiţiile în care Păcurar şi Făgărăşanu, doi dintre foştii titulari, au fost lăsaţi în afara lotului, pentru a-şi băga minţile în cap.

Şi-au făcut singuri viaţa grea

Un meci pe care se aşteptau să-l câştige la masa verde, prin neprezentarea adversarilor sau lejer, în faţa unei echipe de juniori, s-a dovedit extrem de complicat pentru CFR Simeria. CS Ineu şi-a rezolvat problemele interne legate de restanţele financiare şi s-a prezentat la Simeria cu gândul de a-şi vinde cât mai scump pielea. Şi cum nici feroviarii nu erau suficient „montaţi” pentru joc, soarta partidei s-a decis abia pe final, după ce trupa antrenată de Mirel Biriş a trecut prin mari emoţii. Unicul gol a fost marcat de fundaşul Ionuţ Buta (min. 84) cu un vole din careu, după un corner executat de Vişan. „Băieţii i-au tratat pe adversari la preţ de matineu în prima repriză, iar oaspeţii au avut o bară şi alte două ocazii clare. E drept că şi noi am ratat şase – şapte mari ocazii, deşi lucrăm foarte atent la antrenamente faza de finalizare. Golul care a făcut dreptate a fost reuşit de Ionuţ Buta, pe final”, a spus Mirel Biriş, antrenorul CFR-ului.

„Palme” fotbaliştilor

Tehnicianul feroviarilor e mulţumit de rezultat, mai ales că golgeterii Dăscălescu şi Păduraru au fost accidentaţi, iar Făgărăşanu şi Păcurar au fost lăsaţi în afara lotului, pentru a-şi băga minţile în cap. „S-a simţit lipsa lui Dăscălescu din atac. Pe Păcurar am considerat că e mai bine să nu-l includ în lot, pentru a-i da timp să mediteze la situaţia sa. Iar pe Făgărăşanu l-am trimis la echipa secundă, din cauza dezinteresului prelungit. Nu s-a prezentat la meciul echipei secunde din Liga a V-a, iar acum va face şi pregătirea cu echipa a doua, ca să îşi bage minţile în cap”, a spus Mirel Biriş.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura