Sport

Şi în Liga a IV-a se visează frumos

Ciprian Marinuţ

Talentul nu ţine cont de vârstă, numele echipei sau eşalonul valoric, aşa că Andrei Moldovan şi Răzvan Gheiorghiescu, doi dintre jucătorii tineri ai echipei Club Jiul Petroşani, visează să joace în Liga I, în viitorul cât mai apropiat.

Un golgheter incisiv şi un fundaş elegant

Jiul Petroşani se află pe locul doi în Liga a IV-a, în ceafa liderului Minerul Uricani, însă „spiritul” fotbaliştilor care au scris istorie pe arena din Valea Jiului este încă viu în sufletele tinerilor jucători ai echipei. Fără înfrângere în campionat, jucătorii petroşăneni visează cu ochii deschişi la revenirea Jiului în Liga I şi la promovarea lor la echipe de top.

Cei mai îndreptăţiţi la astfel de vise sunt Andrei Moldovan şi Răzvan Gheiorghiescu, ambii în vârstă de 20 de ani. Primul este golgheterul campionatului cu 15 goluri marcate, iar al doilea este unul dintre stâlpii apărării. „Îmi doresc foarte mult ca Jiul să ajungă în Liga I, acolo unde îi este locul. Am marcat 15 goluri până acum şi sper să înscriu cât mai mult, pentru a ajuta echipa. Dacă ea promovează, şi eu am şansa de a deveni un jucător de primă Ligă”, a spus Moldovan. Promovarea Jiului o doreşte şi Răzvan, care are la activ un gol în actualul sezon. „Este foarte greu să joci într-o divizie inferioară. Meciurile sunt dure, echipele se ambiţionează atunci când vine vorba de Jiul şi joacă la rupere. Şi în apărare e greu, pentru că adversarii apelează la trucuri murdare”, a precizat Gheiorghiescu. Cei doi jucători de bază ai grupării din Vale spun că Jiul are toate şansele să rămână neînvinsă în acest tur de campionat.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura