Şi beat, şi cu maşina pe roşu

03 accident-usor-23851Loredana Goangă

Aburii alcoolului i-au întunecat vederea, dar şi gândirea, unui tânăr devean, drept pentru care acesta nu a mai respectat culorile semaforului şi a trecut cu maşina pe roşu. Ceea ce a urmat este uşor de imaginat, iar consecinţele nu au întârziat să apară.

Culoarea semaforului nu l-a oprit
Un tânăr de 28 de ani, din Deva, conducea pe Calea Zarandului din municipiu, dinspre Arad spre Sibiu, iar la intersecţia semaforizată cu Bulevardul Mihail Kogălniceanu, acesta nu a mai ţinut cont de faptul că semaforul arăta culoarea roşie şi a intrat fără nici o grijă în intersecţie. Din cauza nerespectării regulilor de circulaţie, deveanul a tamponat maşina condusă regulamentar de un bărbat de 40 de ani, tot din municipiul Deva. Din fericire pentru ambii şoferi, nici unul nu a fost rănit, însă în urma evenimentului, amândouă maşinile au fost avariate.

Atunci beat, acum cu dosar penal
Surpriza a venit atunci când tânărul a fost testat de către poliţişti pentru a vedea dacă a consumat alcool înainte de a se urca la volan, rezultatul afişat de aparatul etilotest fiind de 0,60 mg/l, alcool pur în aerul expirat. În prezent, şoferul care a provocat tamponarea are dosar penal şi este cercetat de către oamenii legii.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare