Şi-a înscenat o tâlhărie

7 noiembrie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

O adolescentă a alertat poliţiştii din Petroşani, după ce a sunat la ofiţerul de serviciu şi a spus că a fost tâlhărită în centrul municipiului. Incidentul ar fi avut loc miercuri seara, în jurul orei 20:00, chiar lângă sediul municipalităţii.

Tânăra de 16 ani le-a spus oamenilor legii ajunşi la faţa locului că, în timp ce se afla în spatele clădirii cinematografului din Petroşani, a fost abordată de un bărbat pe care nu îl cunoştea şi care, folosind forţa, i-a smuls geaca, pe care o ţinea pe braţul drept, şi din buzunar i-a sustras 50 de lei. Minora a mai afirmat şi că bărbatul a încercat să o deposedeze şi de telefonul mobil, însă nu a reuşit, întrucât aceasta a opus rezistenţă.
Imediat, poliţiştii au început o anchetă pentru a-l prinde pe presupusul autor şi au constatat că lucrurile nu stau deloc aşa cum le-a spus fata. ”În urma probatoriului administrat, dar şi din declaraţia ulterioară a «părţii vătămate», poliţiştii au stabilit că minora nu a fost victimă a niciunei infracţiuni. Aceasta a recunoscut că a recurs la acest gest pentru a-l determina pe fostul prieten să se întoarcă din oraşul Petrila şi să se împace cu ea”, a informat IPJ Hunedoara. Pentru minciună, adolescenta ar putea răspunde penal, mai ales că poliţiştii fac acum cercetări pentru comiterea infracţiunii de inducere în eroare a organelor judiciare. (M. Gânju)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Interlopi reţinuţi de poliţişti după ce au dat buzna peste un tânăr

Cei cinci indivizi au acţionat ca nişte recuperatori şi au intrat peste victimă cu scopul de a o intimida. Voiau...

Măsuri pentru extinderea activităţii la spitalul judeţean

Aleşii judeţeni au aprobat ieri, într-o şedinţă extraordinară, hotărârea privind aprobarea protocolului de predare-primire a construcţiei „Extindere bloc operator şi...

Proiect cu fonduri norvegiene pentru restaurarea cetăţii Sarmizegetusa Regia

Ieri, Consiliul Judeţean Hunedoara a desemnat partenerii în proiectul de atragere de fonduri norvegiene pentru restaurarea şi revitalizarea cetăţii dacice...

Închide