Şi-a înscenat jaful, pentru a scăpa basma curată

1 iulie 2010 | Adauga un comentariu | Publicat in: Eveniment, Flash

Livia Botici

Un tânăr, de 36 de ani, din Deva, a uimit poliţiştii cu imaginaţia de care a dat dovadă. După ce s-a urcat băut la volan şi a intrat cu maşina în gardul unei grădiniţe din municipiu, pentru a nu fi pedepsit pentru fapta sa, omul i-a alertat pe oamenii legii, spunând că cineva i-a furat maşina.

Expertiza l-a dat de gol

Luni, în jurul orei 18, Flavius Preda a anunţat poliţia, despre faptul că, autoturismul său, în valoare de 25.000 de lei, nu mai este parcat în faţa blocului şi că presupune că cineva l-a furat. Alertaţi, oamenii legii s-au deplasat la faţa locului şi, după doar câteva minute de investigaţii, au descoperit maşina pe B-dul Nicolae Bălcescu, dar, surpriză, nu există nici un semn din care să rezulte că cineva ar fi forţat încuietorile, însă partea din faţă a autoturismului era uşor avariată. Ei bine, din acest moment, poliţiştii au intrat la bănuieli, aşa că au încercat să-i explice omului că este mult mai bine să spună adevărul. Aşa că, pus în faţa expertizei efectuate de criminalişti, Flavius Preda a fost nevoit să spună adevărul. Potrivit oamenilor legii, bărbatul a declarat că în acea dimineaţă, după ce băuse câteva pahare de tărie, s-a urcat la volan, pentru a se plimba prin oraş. La un moment dat, a pierdut controlul volanului şi a intrat cu maşina în gardul Grădiniţei Nr. 3, din Deva. Pentru a nu fi sancţionat şi profitând de faptul că nimeni nu-i observase isprava, Flavius Preda şi-a lăsat maşina pe B-dul Nicolae Bălcescu, pentru a-i induce în eroare pe poliţişti, apoi a anunţat că autoturismul i-a fost furat. Dacă va fi găsit vinovat de inducere în eroare a poliţiei, omul riscă să stea după gratii până la doi ani.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Gura lumii

Mare mirare şi nemulţumire în rândul cadrelor medicale de la Spitalul Judeţean din Deva, când au aflat că un anumit...

Gardã nouã şi la Spitalul din Haţeg

De astăzi, noua conducere interimară a Spitalului orăşenesc Haţeg îşi începe activitatea. Administraţia locală nu a mai păstrat nici un...

Târgul Colecţionarilor la Deva

La Casa de Cultură „Drăgan Muntean” din Deva, se va desfăşura sâmbătă, 3 iulie, între orele 7-13, ediţia a XXXIII-a...

Închide