Actualitate

Și-a înjunghiat rivalul cu sălbăticie

Un conflict spontan izbucnit într-un bar din Orăștie, în luna octombrie a anului trecut, a degenerat iar un bărbat a ajuns la spital cu lama unui cuțit înfiptă în cap.

A avut nevoie de 50 de zile de internare
Lovitura a fost atât de puternică încât lama de oțel a s-a rupt din mâner. Cel care a atacat cu cuțitul a fost arestat preventiv și acuzat de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara de tentativă de omor. Victima a avut nevoie de circa
50 de zile de îngrijiri me­di­cale dar și de ope­rații complicate pen­tru a se recupera. Ataca­torul, Marinel Bucșă, a cerut Tribu­nalului Hunedoara schimbarea încadrării juridice a faptei din infracţiunea de ten­tativă de omor în in­frac­ţiunea de vătămare corpo­rală.

N-a convins instanța
Tribunalul Hunedoara a respins cererea având în vedere obiectul folosit de Bucșă şi zona vizată de lovitura aplicată cu cuţitul (capul victimei), dar şi intensitatea loviturii care a determinat ruperea lamei cuţitului. ”Împrejurarea că inculpatul s-a prezentat imediat la Poliţia Oraşului Orăştie afir­mând că a lovit pe cineva cu cuţitul, repre­zintă o împrejurare favorabilă acestuia, dar care nu poate determina reţinerea infrac­ţi­u­nii de vătămare corporală”, a stabilit in­stanța. (M. Gânju)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura