Şi-a impus punctul de vedere cu pumnul

O ceartă aprinsă s-a sfârşit pentru unul la poliţie, iar pentru celălalt la spital. Inci­dentul a avut loc în municipiul Hunedoara, unde un tânăr de 23 de ani şi-a lovit cu furie în faţă un vecin care-i putea fi tată.
„Poliţia Municipiului Hunedoara a fost sesizată telefonic de un bărbat din Hu­ne­doara cu privire la faptul că a fost agresat fizic, în timp ce se afla pe o stradă din lo­ca­litate. Poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului au identificat persoana vătămată, un bărbat în vârstă de 58 de ani, care a de­clarat că s-a întâlnit cu un vecin, au avut un conflict verbal care a degenerat, fiind lovit de acesta cu pumnul în zona feţei. Per­soa­na vătămată a fost transportată la o unitate medicală din Hunedoara, pentru acordarea de îngrijiri de specialitate, în timp ce pre­zumtivul autor, un tânăr în vârstă de 23 de ani, a fost condus la sediul unităţii de po­li­ţie, pentru audieri”, a informat IPJ Hunedoara.
Tânărul a fost reţinut şi dus la arest pentru 24 de ore în baza unei ordonanţe de reţinere, iar procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Hunedoara vor decide ce măsură preventivă se impune pe durata cercetărilor.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Procurorii DNA au făcut apel în dosarul Resmeriţă

Sentinţă pronunţată de Tribunalul Hu­nedoara în dosarul de abuz în serviciu în care a fost judecat fostul primar al municipiului

Iuliu Winkler: Simplificarea procedurilor, principala urgenţă pentru IMM-urile europene

Trei sferturi dintre IMM-urile europene au fost afectate în ultimul an de restricţiile im­puse pentru a contracara pandemia de coro­na­virus,

Cum a început să se transforme grădiniţa din Piaţa Florilor, în doar o lună

Un nou proiect prinde con tur în mu­ni­cipiul Hunedoara. Este vorba de o grădiniţă, care este în curs de reabilitare.

Închide