Actualitate

Și-a bătut mama vitregă

Trei tineri au fost reţinuţi, fiind suspectați de fapte cu violență. Unul dintre aceștia se pare că și-a bătut mama vitregă în urmă cu câteva luni. Femeia a reclamat totul la Poliție, iar acum au ieșit la iveală totul despre ce au mai făcut agresorii.

A recidivat
„La data de 25 martie 2023, în jurul orei 19:30, Poliția municipiului Deva a fost sesizată cu privire la faptul că o femeie a fost agresată fizic de un tâ­năr. La fața locului, poliţiştii au iden­tificat o femeie în vârstă de 59 de ani, din municipiul Deva, care a relatat fap­tul că în urma unui conflict spontan, pe tema unor neînțelegeri mai vechi, un minor în vârstă de 17 ani, din Deva (fiul vitreg al femeii), a lovit-o cu palma în zona feței, în timp ce se aflau în par­carea unui magazin din Deva. În cauză, poliţiştii au fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovirea sau alte violențe (violenţă în fa­milie)”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, Bogdan Nițu. Minorul este bănuit că nu a fost la prima aba­tere de acest gen.
„Minorul, în cursul lunii martie 2023, ar fi agresat fizic un tânăr în zona unui bar din municipiul Deva, iar la data de 19 februarie 2023, ar fi pătruns fără drept în locuința unei persoane vă­tă­mate din municipiul Deva (uşa fiind neasigurată) și a refuzat să părăsească apar­tamentul la solicitarea proprie­ta­rului, după care a agresat fizic un tânăr care se afla în locuință. Totodată, mi­norul, prin amenințarea cu acte de vio­lență, a încercat să determine îl de­termine pe proprietarul locuinţei să nu sesizeze poliţiştii cu privire la cele întâmplate”, mai spune purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, Bogdan Nițu. Poliţiştii au stabilit că minorul ar fi acționat la comiterea acestei ultime in­fracţiuni cu complicitatea a doi tineri din municipiul Deva, în vârstă de 17 ani şi de 19 ani. Poliţiştii continuă cer­ce­tările sub aspectul comiterii infrac­ţi­u­nilor de violenţă în familie, lovire sau alte violențe, influențarea declarațiilor și violare de domiciliu. (A.Năstase)

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura