Şi-a ascuns o mică avere în maşina de spălat

Un bărbat din Vulcan a rămas fără 90.000 de lei, bani pe care îi ascunsese în cuva maşinii de spălat. Omul şi-a invitat prietenii la chef, iar unul dintre ei l-a lăsat fără bani.
„Poliţiştii au fost sesizaţi de un bărbat din mu­nicipiul Vulcan cu privire la faptul că, în timp ce se afla la domiciliu împreună cu alţi doi bărbaţi şi cu două femei, au consumat îm­pre­ună băuturi alcoolice, iar după ceva timp, pro­fitând de neatenţia lui, una dintre per­soa­nele în cauză i-a sustras 90.000 lei (suma ce se afla ascunsă în interiorul maşinii de spălat).
În urma activităţilor investigative, poliţiştii hu­nedoreni au identificat un bărbat de 47 de ani, din Vulcan bănuit de comiterea infrac­ţi­unii sesizate, faţă de care a fost luată mă­sura preventivă a arestării, pentru 30 de zile”, a informat IPJ Hunedoara. Suspectul, Nico­lae Varga, a mai avut un complice. Acesta a fost prins la un punct de trecere al frontierei. Individul de 35 de ani, din municipiul Vulcan, a încercat să se sustragă urmăriri penale intenţionând să părăsească teritoriul ţării.
În urma administrării probatoriului, faţă de a­cesta din urmă poliţiştii au luat măsura re­ţinerii pe o perioadă de 24 ore, pentru să­vâr­şirea infracţiunii de complicitate la infrac­ţiu­nea de furt calificat. Asupra bărbatului de 35 de ani, cu ocazia controlului, au fost găsiţi 4.750 de euro. (M. Gânju)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare