Actualitate

Și-a amenințat concubina cu toporul

Un recidivist de 33 de ani, condamnat în trecut pentru tentativă de omor, a ajuns iarăși în arest preventiv. Judecătoria Petro­șani a admis cererea procurorilor de ares­tare pentru 30 de zile, pentru că individul a încălcat măsurile dispuse printr-un ordin de protecție emis de in­stanță.

A mai avut probleme cu legea
Adonis Pobirici a fost obligat să păstreze o distanţă minimă de 50 de metri faţă de iubita sa, cea care l-a și reclamat, dar a ignorat obligația. Poliţiştii au fost sesizaţi că un bărbat cu un topor în mână lovește ba­lustrada scării unui bloc de pe strada Ti­ne­retului, din Lupeni, și adresează amenințări unei persoane. Poliţiştii l-au somat verbal pe bărbat ca să lase toporul din mână, iar acesta s-a conformat, după care a fost imobilizat şi condus la sediul unităţii, pentru audieri. Totodată, fosta concubină a băr­ba­tului le-a relatat poliţiştilor că l-a auzit pe băr­bat adresându-i amenințări, iar când s-a uitat pe vizorul ușii, l-a văzut pe acesta în timp ce lovea balustrada scării cu un topor..
Recidivistul a mai fost judecat și în urmă cu un an pentru loviri și alte violențe, dar a scăpat de o condamnare pentru că victima l-a iertat. Totodată, în urmă cu circa cinci ani, şi-a atacat cu sabia un amic de pahar. Acesta s-a războit pe străzile din municipiul Vulcan cu alţi doi amici de pahar, iar pentru a-şi im­pune punctul de vedere, a scos o sabie de sub haină şi şi-a lovit rivalul care îl con­tra­zicea. Victima a ajuns cu răni la Spi­talul de Ur­gență Petroșani și a avut nevoie de o pe­rioadă lungă de tratament pentru recu­pe­rare. Pentru tentativa de omor, individul a pri­mit cinci ani de închisoare cu executare și a făcut apel, însă procurorii au reușit să con­vingă judecătorii Curții de Apel Alba Iulia să-i majoreze pedeapsa la șase ani. (M.Gânju)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura