Sfârşit macabru pentru bătrânul plecat în pădure după ciuperci

Bătrânul de 84 de ani din Aninoasa, dat dispărut de familie de două săptămâni, a fost găsit mort. Trupul neînsufleţit al acestuia zăcea lângă un pârâu, din pădurea din zona oraşului Aninoasa. Un culegător de ciuperci l-a observat miercuri, 6 iunie, şi a anunţat Poliţia.

În urma verificărilor, poliţiştii au stabilit că este vorba despre Cherăţoiu Gheorghe (foto), care a plecat voluntar de la domiciliu în data de 22 mai 2018, pentru a culege ciuperci în pădurea din apropierea Aninoasei. „De la data la care familia bătrânului a anunţat dispariţia lui, mai multe echipe de jandarmi, pompieri şi salvamontişti, dar şi persoane de sprijin din cadrul Primăriei oraşului Aninoasa au efectuat activităţi de căutare a bărbatului, care a fost dat şi în urmărire naţională”, susţine comisarul Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara.
Cadavrul bătrânului a fost preluat de o echipă de salvamontişti, fiind predat apoi la morga Spitalului din Petroşani. În acest caz, nu există suspiciuni de comiterea unei crime, medicii legişti având o primă ipoteză că moartea bătrânului a survenit din cauze patologice.
Şeful Serviciului Judeţean Salvamont Hunedoara, Ovidiu Bodean, a declarat că prin locul în care a fost găsit cadavrul au trecut de mai multe ori echipele de căutători şi nu era nimic. Cel mai probabil, bărbatul a căzut şi a rămas agăţat în vegetaţie, ulterior corpul neînsufleţit s-a rostogolit, ajungând lângă pârâu. (N. Bumbac)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.