SEWS inaugurează o fabrică la Brad

8 februarie 2010 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Sorina Popa

În condiţiile în care multe fabrici pun lacătul pe uşă, Sumitomo Electric Wiring Systems (SEWS) deschide un nou punct de lucru în judeţul nostru.

La 10 ani de la inaugurarea fabricii de producţie a cablajelor electrice pentru industria auto, din Deva, compania japoneză deschide în municipiul Brad un alt punct de lucru, unde vor lucra peste 200 de muncitori. Acesta este cel de-al doilea punct de lucru al fabricii din Deva, după cel de la Haţeg, în anul 2007. Chiar de astăzi, muncitorii vor începe lucrul în noua locaţie. Pentru început, la Brad va fi transferată o linie de producţie, urmând ca alte transferuri să fie efectuate în următoarele săptămâni.

În România, SEWS are peste 4.000 de angajaţi în cele trei fabrici din Alba Iulia, Deva şi Orăştie, unde sunt produse cablaje pentru mai multe mărci de autoturisme. În prezent, la fabrica din Deva şi cele două puncte de lucru din Haţeg şi Brad, muncesc peste 2.600 de angajaţi, care reprezintă peste 62 la sută din numărul total de salariaţi ai Concernului Sumitomo în România.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Jiul, tot în comă

Vicepreşedintele clubului Jiul Petroşani, George Boboc, a declarat, sâmbătă, că e din ce în ce mai probabil ca echipa să...

Bulina neagră

Ion Dobre, şef Serviciul Administrarea Domeniului Public Petroşani

Bulina albă

Dumitru Bârlida, şef Salvamont Petroşani

Închide