Actualitate

SEWS inaugurează o fabrică la Brad

Sorina Popa

În condiţiile în care multe fabrici pun lacătul pe uşă, Sumitomo Electric Wiring Systems (SEWS) deschide un nou punct de lucru în judeţul nostru.

La 10 ani de la inaugurarea fabricii de producţie a cablajelor electrice pentru industria auto, din Deva, compania japoneză deschide în municipiul Brad un alt punct de lucru, unde vor lucra peste 200 de muncitori. Acesta este cel de-al doilea punct de lucru al fabricii din Deva, după cel de la Haţeg, în anul 2007. Chiar de astăzi, muncitorii vor începe lucrul în noua locaţie. Pentru început, la Brad va fi transferată o linie de producţie, urmând ca alte transferuri să fie efectuate în următoarele săptămâni.

În România, SEWS are peste 4.000 de angajaţi în cele trei fabrici din Alba Iulia, Deva şi Orăştie, unde sunt produse cablaje pentru mai multe mărci de autoturisme. În prezent, la fabrica din Deva şi cele două puncte de lucru din Haţeg şi Brad, muncesc peste 2.600 de angajaţi, care reprezintă peste 62 la sută din numărul total de salariaţi ai Concernului Sumitomo în România.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura