SEWS a inaugurat o fabrică la Brad

9 februarie 2010 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate, Flash

Nicoleta Popa

Ieri, a fost inaugurat un nou punct de lucru al concernului Sumitomo Electric Wiring Systems (SEWS), la Brad. Aici vor lucra peste 200 de muncitori. Acesta este cel de-al doilea punct de lucru al fabricii din reşedinţa de judeţ, după cel de la Haţeg, deschis în anul 2007. Pentru început, la Brad a fost transferată o linie de producţie, urmând ca în următoarele săptămâni să se facă şi alte transferuri.

Le cere calitate

„Este un nou început pentru noi, pentru voi toţi. Echipamentul de lucru este acelaşi pe care aţi lucrat şi la Deva. Cu siguranţă, încă de săptămâna viitoare, vom descoperi lucruri pe care va trebui să le îmbunătăţim. Sunt convins că veţi lucra impecabil, astfel încât să faceţi din acest punct de lucru unul mai bun ca la Deva. Trebuie să ştiţi că foarte importantă este calitatea produselor pe care le construiţi, astfel încât o maşină să funcţioneze aşa cum trebuie”, a precizat Kevin Hennessey, directorul SEWS România.

Miracol în plină criză economică

Prezent la inaugurarea noii locaţii, primarul municipiului Brad, Florin Cazacu, a spus că acest eveniment este un miracol. „Este un miracol, că în plină criză economică vorbim de noi locuri de muncă. Cele câteva sute de posturi care se vor înfiinţa aici sunt aşteptate de mult de brădeni, având în vedere că după restructurarea activităţii miniere, mii de oameni şi-au pierdut slujbele. Munca cinstită şi de calitate sunt repere ale colectivităţii noastre şi am convingerea că şi acest aspect a determinat venirea investitorului în municipiul nostru. Sper ca în acest punct de lucru să fie asigurate condiţiile optime pentru desfăşurarea activităţii, iar calitatea muncii prestată de brădeni să fie la înălţimea exigenţelor solicitate de firma SEWS. Sper să fie doar un început şi în acest an să mai inaugurăm şi alte puncte de lucru în Brad”, a declarat Florin Cazacu, primarul municipiului Brad.

În România, SEWS are peste 4.000 de angajaţi, în cele trei fabrici din Deva, Orăştie şi Alba Iulia. Cei mai mulţi sunt la Deva, în jur de 2.600 de persoane. SEWS produce cablaje electrice pentru Renault, Nissan şi Micra.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Vor amânarea returului

Oficialii clubului Minerul Lupeni au solicitat Federaţiei Române de Fotbal amânarea începerii returului în Liga secundă, din cauza terenurile îngheţate...

Cei mai buni mici şahişti

Antrenorul Gheorghe Scurhan, fostul tehnician al Dariei Vişănescu, continuă munca de descoperire şi formare a copiilor pasionaţi de şah. Cu...

Simota pune lacăt Jiului

Patronul echipei Jiul, Alin Simota (foto), a lăsat să se înţeleagă că şansele Jiului de a se prezenta la startul...

Închide