Serviciul Administrare Cetate intră în reorganizare

21 martie 2018 | 5 Comentarii | Publicat in: Actualitate

Sorina Popa

Ieri, aleşii locali de la Deva au aprobat un proiect de hotărâre privind organizarea concursului pentru postul de director al Serviciului de Administrare Cetate. Asta, deşi serviciul respectiv are o conducere, director fiind Alin Suciu, iar director adjunct Adina Rovinaru. Însă, aici s-a făcut o reorganizare, administrarea Cetăţii trecând în subordinea primarului municipiului. În aceste condiţii, s-a redus numărul salariaţilor şi va fi organizat concurs pentru postul de director.
Primăria municipiului Deva va organiza concurs pentru ocuparea postului de director al Serviciului de Administrare Cetate.
„Vrem să creştem calitatea serviciilor pe care le prestăm. Şi, nu putem face asta decât cu profesionişti. Acesta este motivul pentru care principalul obiectiv turistic al municipiului Deva, Cetatea, are nevoie de o conducere profesionistă. Sperăm să se prezinte câţ mai mulţi candidaţi, pentru postul de director, iar cel mai bun să câştige, şi să creştem veniturile pe care le obţinem de aici. Serviciul Cetate s-a reorganizat într-un serviciu în subordinea aparatului de specialitate al primarului. A scăzut cu opt persoane numărul salariaţilor, nu mai avem director şi director adjunct, şef serviciu, va fi doar un singur director şi doi şefi de serviciu. Am redus personalul şi vrem să trecem la creşterea calităţii managementului aici. Pentru cei doi directori de la Serviciul Administrare Cetate, conform legii, am fost obligaţi să le punem la dispoziţie o funcţie inferioară. Ei au acceptat funcţia de şef serviciu.
A fost propunerea unui consilier local ca una dintre condiţii la concursul pentru director al acestui serviciu să aibă brevet de turism. Nu a trecut această propunere, ea fiind respinsă de Consiliul Local.
Cred că trebuie să fie în primul rând, un bun manager. Voi monitoriza cu mare atenţie activitatea acestui serviciu şi sunt convins, că aşa cum alţii au reuşit, vom reuşi şi noi să creştem numărul turiştilor la Deva”, a declarat Florin Oancea, primarul municipiului Deva.

Comentarii (5)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Iuliana spune:

  Un alt criteriu e sa faca parte din PNL…sau macar simpatizant apropiat

 2. Iuliana spune:

  Ar trebui obligatoriu un director al unui obiectiv turistic sa aiba brevet de turism si studii in domeniu….dar probabil ca cine trebuie sa ocupe postul nu are astfel de pregatire si atunci mai bine nu le cerem nu?

 3. un oarecare spune:

  Tot serviciul asta e o gluma. In afara de un mecanic de la telecabina, nici un angajat de acolo nu-si desfasoara activitatea sus pe cetate. Pana si curatenia( golirea cosurilor de fapt ) se face cu asistati sociali, nu cu angajati. Sa atrageti turisti pentru ce? Sa vada stalpi de iluminat rupti de mai bine de un an si geamuri sparte?

 4. Jana M spune:

  Cum de n-a cerut dl consilier local de la PSRO acest brevet si ptr fostul dir adj care acum e sef de serviciu la Cetate? Sau ptr Costeluș care e lipitor de afișe cu funcție si fără studii in domeniu? Asta că sunt ai lor? Dlor consilieri cu spirit de turmă,arătați cu degetul ,dar nu vă uitați în ograda voastră. :))

 5. Frace Praduitoru' spune:

  zdreamta ala pishat pe el de alin suciu ce-o sa faca ?

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Percheziţii la contrabandiştii cu ţigări

Ieri, la primele ore ale dimineţii, poliţiştii de la IPJ Timiş au efectuat şapte percheziţii la persoane bănuite de contrabandă...

Bulina neagră, 22.03.2018

Orlando Ioan Suceveanu, din Petroşani Pentru că a fost trimis în judecată în stare de arest preventiv, împreună cu alţi...

Bulina albă, 22.03.2018

Călin Dud, primarul comunei Luncoiu de Jos Pentru că a fost declarat nevinovat şi achitat atât de Tribunalul Hunedoara, cât...

Închide