Septuagenară lăsată fără economii de false vânzătoare de produse promoționale

În data de 15 noiembrie, în jurul orei 12:05, Poliţia  municipiului Petroşani a fost sesizată de un petroşănean că persoane necunoscute au pătruns în locuința soacrei sale, în vârstă de 73 de ani, din municipiul Petroșani, de unde au sustras diferite sume de bani.

În urma cercetărilor, poliţiştii au stabilit că, în jurul orei 11:30, o tânără,  sub pretextul că dorește să vândă produse „la promoţie” din partea unui lanţ de magazine, a fost invitată în apartament de către septuagenară, care nu a asigurat uşa de la intrarea în apartament, după intrarea „vânzătoarei” de ocazie.

Timp de aproximativ 30 de minute, tânăra i-a prezentat petroșenencei mai multe produse, însă aceasta nu a cumpărat niciun produs. După plecarea „vânzătoarei”, femeia a constatat că din apartament, din dulapul din dormitor,     i-au fost sustraşi 1.600 de euro şi 2.800 de lei.

Polițiștii presupun că în acest caz au acționat două persoane. Cea care i-a sustras atenția bătrânei cu prezentarea produselor, și o a doua, care a pătruns în apartament ulterior, ușa nefiind încuiată, și a căutat în dormitor unde a găsit și a furat banii.  În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de furt, poliţiştii demarând cercetări în vederea identificării autorilor şi a recuperării prejudiciului. (M. Crivăț)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.