Sentinţă în dosarul criminalilor de la Romos

Interiorul penitenciarului de maxima securitate din Craiova. In imagine, un detinut
Interiorul penitenciarului de maxima securitate din Craiova. In imagine, un detinut

Tribunalul Hunedoara a dat ieri sentinţa în dosarul în care doi hunedoreni din localitatea Romos sunt judecaţi pentru omor. Este vorba despre Tiberiu-Valentin Buga şi Flavius Mircea Muntean, care l-au omorât în bătaie pe un consătean de-al lor, în vârstă de 61 de ani.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Tribunalului Hunedoara, Ildiko Glăman, ambii au fost condamnaţi la câte opt ani de închisoare cu executare, fiindu-le interzise anumite drepturi civile pe o perioadă de trei ani. Sentinţa tribunalului nu este definitivă, putând fi atacată cu apel. Buga şi Muntean se află în arest preventiv la Penitenciarul Aiud, măsura fiindu-le menţinută de instanţă.
Crima de la Romos s-a petrecut în luna martie a acestui an, în urma unui conflict spontan, iscat şi pe fondul consumului de alcool. Buga şi Muntean l-au snopit în propria locuinţă pe bărbatul de 61 de ani, iar în urma agresiunilor acesta a decedat. Cadavrul victimei a fost găsit de către pompieri într-o râpă, la marginea satului Romos, unde a fost aruncat de cei doi, la patru zile după ce a fost dat dispărut de familie. (N. Bumbac)

One thought on “Sentinţă în dosarul criminalilor de la Romos

  • 6 octombrie 2016 la 8:51
    Permalink

    8 ani pt crimă!in ce tară trãim!!!!judecători treziti-vă,omul este mort si criminalii in 4 ani isi fac pedeapsa si sunt liberi,glont pt asa oameni nu 8 ani!!!

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare