Sentință în cazul adolescentei violată de un recidivist

Fata a fost luată dintr-un club și dusă într-o zonă izolată unde, sub amenințarea că va fi abandonată, a fost obligată să în­trețină relații sexuale cu recidivistul. Indi­vidul a profitat de faptul că fata consu­mase substanțe halucinogene și avea doar 15 ani.

A legat-o de mâini și de picioare
În urma cercetărilor, s-a stabilit că fapta comisă de recidivist a avut loc în vara acestui an la un local din Vulcan, unde adolescenta de 15 ani a fost ”agățată” de individ. Acesta a văzut-o drogată și i-a spus că o duce acasă, la Uricani, iar pe drum i-a cerut să meargă la el. Adolescenta a refuzat, motiv pentru care bărbatul i-a spus că o va duce la Câmpul lui Neag, într-o zonă fără semnal, și o abandonează. Fata a cedat insistențelor bărbatului și a mers, de teamă la locuința lui. Acolo a acceptat să întrețină relații sexuale cu acesta. Sub amenințarea că o omoară dacă nu este de acord. Vasilică Petrea (30 de ani) a fost arestat preventiv și acuzat de viol, iar Judecătoria Petroșani l-a condamnat la 7 ani de închisoare. Va sta după gratii mai bine de 8 ani de zile, după ce la pedeapsă i-a fost adăugat un rest de la o condamnare anterioară. Petrea a făcut apel la sentință iar dosarul a ajuns la Curtea de Apel Alba Iulia. Recidivistul a fost liberat condiționat la data de 16 martie 2021, iar infracțiunea de viol a fost comisă la circa trei luni distanță. În fața judecătorilor a sus­ținut că, de fapt, a fost o persoană binevoi­toare față de adolescentă, pe care a transportat-o, i-a furnizat mâncare și a înțe­les să o ajute pentru că îi era frică să se ducă acasă. (M.Gânju)

One thought on “Sentință în cazul adolescentei violată de un recidivist

  • 31 ianuarie 2022 la 21:28
    Permalink

    A primit pentru viol o condamnare mai grea ca unul care a omorât cu mașina patru oameni , în care tot tribunalul ia dat cu suspendare .Am avut patru vecini urcați într-o mașină trei fete și tatăl lor și unul cu tirul cu fier s-a urcat pe ei și ia strivit .

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.