Sentinţă definitivă în dosarul traficanţilor de droguri

14 martie 2018 | 13 Comentarii | Publicat in: Actualitate

Natalia Bumbac

Ieri, Curtea de Apel Alba Iulia a dat sentinţa definitivă în dosarul în care Petre Minodor Hotărîş (foto stânga), zis „Culă”, Nicolae Moraru, Sebastian Cătălin şi Erwin Gur Mustafa (foto dreapta) au fost judecaţi pentru constituire de grup infracţional organizat, trafic de droguri şi alte infracţiuni. Dosarul a fost judecat în fond la Tribunalul Hunedoara.

Pedeapsă mai mare la apel
După judecarea apelului, Petre Minodor Hotărîş s-a ales cu o pedeapsă mai mare, de la patru ani şi opt luni, pedeapsa i-a fost majorată la cinci ani şi două luni. Condamnarea a rezultat din contopirea a trei pedepse primite în dosare diferite. Bărbatul a fost condamnat în acest dosar pentru constituire de grup infracţional organizat, trafic de droguri de mare risc, punerea în circulaţie de bani falşi şi înşelăciune. În timpul procesului, Hotărîş a recunoscut că a făcut trafic de droguri de mare risc.
Ceilalţi trei indivizi au rămas cu pedepsele aplicate de Tribunalul Hunedoara. Nicolae Moraru va avea de executat şase ani şi patru luni de închisoare, condamnare rezultată din contopirea a două pedepse din două dosare diferite. Trei ani şi patru luni de detenţie va avea de executat Sebastian Cătălin. Singurul care nu va merge la puşcărie este Gur Erwin Mustafa. Acesta s-a ales cu o pedeapsă de doi ani şi patru luni de închisoare cu suspendare, având termen de încercare de trei ani. De asemenea, magistraţii au dispus confiscarea de la inculpaţi a unor sume de bani şi cantităţi de droguri pentru a fi distruse.

Prinşi cu drogurile în maşină
Reamintim că la începutul anului 2016, Petre Minodor Hotărîş, zis „Culă“, din comuna Ilia, şi Erwin Mustafa Gur, din municipiul Deva, au fost arestaţi preventiv pentru trafic de droguri de mare risc. Aceştia au fost săltaţi de mascaţi la primele ore ale dimineţii, în urma unor percheziţii organizate de poliţiştii şi procurorii de la Crimă Organizată. Înainte de sărbătorile de iarnă, cei doi hunedoreni au fost opriţi în trafic de poliţişti, în apropiere de municipiul Petroşani, fiind percheziţionaţi şi găsindu-se în maşina lor droguri. Dar, din motive ţinând de anchetă, traficanţii au fost lăsaţi să plece. Cazul a rămas în atenţia procurorilor, ei fiind supravegheaţi până la descinderile oamenilor legii la locuinţele celor doi, unde au fost găsite aproximativ 100 de pastile de Ecstasy, motiv pentru care a fost reţinuţi şi arestaţi preventiv. În aceeaşi perioadă au fost reţinuţi şi arestaţi preventiv şi ceilalţi doi bărbaţi judecaţi în dosar, anchetatorii constatând că făceau parte din aceeaşi grupare.

Loading...

Comentarii (13)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Salahor spune:

  Perasifon i-a turnat.

 2. Erwin spune:

  Mesagerul Hunedorean mincinosi mari mai cititi cu atentie sentinta data pe Portalul Instantelor de judecata si vedeti ca pedepsele sau micsorat la toata lumea respectiv la Hotaris Petre Minodor ia fost scazuta pedeapsa de la 6 ani si 8 luni la 4 ani si 3 luni nu mai bagati din top …La Moraru la fel de la 6 ani si 4 luni la 5 ani fix …Nu mai mintiti si bagati din top.Fiti corecti nu castigati nimica daca mintiti.

 3. Pasare spune:

  Cula zdreanță sa meargă la pușcărie cai un gunoi un traficant si un sifon si tu Erwin fraiere mai taci ca nu scapi așa niste sclavi de doi bani

 4. Alex spune:

  Taci dracului de umflat ce esti. Ba Pasare dupa ce ca esti sclavu lui PERASIFON mai esti si nesimtit. Ba fraiere mai mare sifon decit Pera nu-i decit Litera praduitoru. Dar cred ca amindoi impart lcul 1. Sinteti niste bulangii.

 5. Sugeti Cardanu spune:

  Sugeti pe **** handicapatilor care va dati alt nume aici postati si imbatligati lumea aiurea sa iasa carcota in oras.Papagalilor.

 6. Marius spune:

  Usor ma ca va fugaresc ca pe Margan la scala eu am luptat in cusca cu cei mai buni asa ca zic ce vreau si cu Pera sint prieten

 7. Pasare spune:

  Fraierilor toti drogati la puscarie impreuna cu Margan balan balasa si toate sagetile luu Decebal

 8. Alex spune:

  Sa te f.t in gura Pasare si pe tine si pe PERASIFON. Esti prieyen cu bulangiu ala pina te va turna. Ala toarna si pe masa. Jigodiilor. La puscarie e locul vostru. Interlopi de c…t.

 9. Convorbire Youtube Berbeceanu Pera ASCULTATI !!! spune:

  Ascultati pe Youtube convorbire intre Berbeceanu si Pera in 2008 cand Pera sifona pe Simota Litera si Bivolu ca au smardoit pe nustiu cine la Orastie si ca e de acord sa puna tehnica de inregistrare pe el procurori si sa mearga la Simota acasa sa il inregistreze . Dar i era frica ca il controloeaza Litera la intrarea in resedinta lui Simota.

  Zicea ca la ***** de Litera trebe sa i faca cwva sa il lege si zicea dl politist ca lasa Ovidiu ca vedem noi acuma.

  Moarte SIFONULE.

 10. Ninja spune:

  In curind vor aparea si declaratiile praduitorului Lytera. Veti vedea pe citi oameni a sifonat acest interlop jegos.

 11. Gigel Peticel spune:

  Pe astia doi i-a dat in primire Frace Praduitoru . Stie tot orasu . Restul e cancan .

 12. Ardiles spune:

  Frace isi bea cafeaua de dimineata la aparatul de la inspectoratul de militie unde socializeaza cu d-nii militieni si le mai spune ce e nou prin oras . Dupa care merge prin oras si atarna pe la diverse terase sa mai adune informatii .

  Quinta Royala a turnatorilor este formata din : Perasifon , Literosu , Margansifon , Vali Orfanu si Frace .

 13. Nelu spune:

  Toti interlopii is sifoane. Sa ma p.s pe ei.

Scrie un comentariu

Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Contestaţia directoarei de la Investiţii Rurale, respinsă

Dosarul în care directoarea Oficiului Judeţean pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale (OJFIR) Hunedoara, Florinda Emilia Crăciun (foto), este acuzată de fapte...

Hoţul de la Castel a ajuns în puşcărie

Gabriel Gal, bărbatul acuzat că a furat 170.000 de lei din casieria Castelului Corvinilor, va sta trei ani şi şase...

Scandal şi boicot la votarea preşedintelui CECCAR Hunedoara

Votarea preşedintelui filialei CECCAR Hunedoara este, se pare, o misiune extrem de grea. Asta, pentru că, deşi a început în...

Închide