Senatorul Vochiţoiu: Merg în PMP, sunt un om de echipă

13 iulie 2016 | 5 Comentarii | Publicat in: Politica si administratie

05 vochitoiu

Surpriza pe care Traian Băsescu a făcut-o politicienilor din ţară i-a lăsat cu gura căscată pe mulţi. Săptămâna viitoare, în 20 iulie, va avea loc Congresul prin care Partidul Mişcarea Populară (PMP) va absorbi UNPR, ceea ce înseamnă că lucrurile se vor schimba radical peste câteva zile în ceea ce le priveşte pe cele două formaţiuni politice. Partidul rezultat se va numi PMP, sigla va fi cea a PMP, iar preşedinte unic, Traian Băsescu.
Liderul UNPR Hunedoara, senatorul Haralambie Vochiţoiu (foto), a declarat pentru MESAGERUL HUNEDOREAN că a convocat o şedinţă cu colegii de partid, pentru a discuta despre această absorbţie. „Cred că partidul care va rezulta din absorbţia UNPR de către PMP nu numai că va face pragul la alegerile generale, dar va face parte din viitorul guvern. Preşedintele nostru a făcut o alegere bună, după tratamentul aplicat de către PSD. Sunt un om de echipă, nu voi părăsi barca. Însă, mă voi consulta cu familia, dacă voi mai candida pentru un post de parlamentar”, a afirmat senatorul Vochiţoiu. În judeţ, UNPR are 3.500 de membri şi 15 aleşi locali. De partea cealaltă, PMP Hunedoara se laudă cu 3.200 de membri şi 10 consilieri locali, în comune.
„Am fost de acord cu această fuziune. Cred că în UNPR au rămas oamenii valoroşi, care trebuie menţinuţi în viaţa politică. Vom vedea cum vom funcţiona în judeţ, după Congres, deocamdată nu s-a stabilit nimic”, a declarat Mihaela Brate, preşedintele organizaţiei judeţene Hunedoara a PMP. (S. Popa)

Loading...

Comentarii (5)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Codrin Ștefănescu spune:

  Doamne, ce de echipe a construit HV. Uneperismul este o adevărată doctrină fiind chiar compatibilă cu pemepismul. Superb, totul este superb.

 2. Bosco spune:

  Unde naiba sa se duca si Vochitoiu, la PNL ? Nu se putea, el e de stanga. :)))))))) Ce chestie, parca n-am sti ca niciun politician nu are caracter.

 3. Ioana Stănoiu spune:

  Generalizările acestea sunt stupefiante. Da, majoritatea sunt așa cum sunt dar poți spune că toate femeile care au carnet de șofer conduc neadecvat mașina ?

 4. Eu spune:

  Proportia politicienilor fara caracter este atat de mare incat se confunda cu generalul.
  Exceptiile sunt cele cu caracter…din pacate.

 5. Machiavelli spune:

  Episodul doi din “Solutia imorala” sau “Base & Gaby reloaded”.
  Tovarasul Oprea cu Tovarasul Base’, executa tot felul de giumbuslucuri politice, in diverse pozitii.
  Dar de preferat sunt doar doua.
  Cand stil doggy style , cand 69.
  Harry acum incearca rolisorul Boculetz.
  Dar nu stim pe unde e coana Leana ?!?
  “Dansa” nu serveste nimic la barul bordelului politic dambovitean ?!?
  Succesuri, ba’.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Tuturor elevilor, cadrelor didactice, părinţilor, bunicilor, un călduros: „FELICITĂRI ŞI SUCCES PE MAI DEPARTE!”

Cu ocazia BACALAUREATULUI Tuturor elevilor, cadrelor didactice, părinţilor, bunicilor, un călduros: „FELICITĂRI ŞI SUCCES PE MAI DEPARTE!” Dragi elevi absolvenţi...

Cetate pierde o jucătoare de bază

Una din jucătoarele experimentate ale echipei de handbal Cetate Deva s-a despărţit în această vară de gruparea alb-albastră. Astfel, extrema...

Înotătorii hunedoreni, la naţionalele de cadeţi

Începând de azi şi până duminică, la Oradea, se vor desfăşura Campionatele Naţionale de Înot pentru cadeţi. CSŞ Hunedoara va...

Închide