Senatorul Vochiţoiu arată cu degetul către primari

20 septembrie 2016 | Adauga un comentariu | Publicat in: Politica si administratie

05 vochitoiu

Senatorul de Valea Jiului, Haralambie Vochiţoiu (foto), s-a întâlnit, luni, cu ministrul Energiei, Victor Grigorescu, pentru a clarifica problema stringentă a agentului termic în judeţul Hunedoara.
„Şi eu sunt politician şi uzez de declaraţiile politice, dar când acestea sunt arse în cazanele de la termocentrală sar ca ars. Am responsabilitatea votului primit de la acei hunedoreni care au avut încredere în mine şi nu pot sta să aştept să treacă alegerile pentru a răsufla uşurat. Lucrez cu mandatul pe masă. Am spus, săptămâna trecută, la Deva, că reprezentanţii administraţiilor locale nu pot conduce din birouri. Şi trebuie să se oprească din ipocrizie. Mi s-a mai confirmat o dată, ieri (luni – n.a.) că bani există, dar nu îi cere nimeni, nu prezintă nimeni documentaţia necesară. Nu vine Muntele la Mahomed, să ne fie clar. Domnul ministru Victor Grigorescu m-a asigurat că va fi cărbune în această iarnă pentru producerea agentului termic. Primarii fac apeluri alarmante la debranşare şi la identificarea soluţiilor alternative pentru a masca incompetenţa administrativă. Vina pentru tot dezastrul pleacă din înţepenirea autorităţilor locale şi minciunile cu care sunt încălziţi hunedorenii“, a declarat senatorul Haralambie Vochiţoiu.
La sfârşitul săptămânii trecute, senatorul Vochiţoiu a susţinut la Deva o conferinţă de presă în cadrul căreia a tratat tocmai situaţia Complexului Energetic Hunedoara. Cei din conducerea CEH sunt aşteptaţi la Ministerul Dezvoltării Regionale sau la Ministerul Energiei, pentru a depune proiecte în vederea accesării de fonduri europene. Accesarea banilor europeni reprezintă singura modalitate prin care mai poate fi sprijinită în continuare, chiar dacă nu în mod direct, extracţia de cărbune şi funcţionarea termocentralelor de la Mintia şi Paroşeni.

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Fostul primar din Aninoasa, condamnat cu suspendare

Fostul primar din Aninoasa, Ilie Botgros (medalion), a fost condamnat de prima instanţă de judecată pentru delapidare şi purtare abuzivă,...

Pericol de explozie în centrul Petroşaniului

O explozie la rezervoarele de carburant ale unui autotren de marfă a băgat în alertă serviciile de intervenţie şi a...

Imprudenţa la volan l-a ucis

Ieri, în jurul orei 14:30, un conducător auto în vârstă de 64 de ani, din judeţul Sălaj, în timp ce...

Închide