Senatorul Resmeriţă, lăsat fără pagina de Facebook

2 martie 2020 | 1 Comentariu | Publicat in: Actualitate

Adriana Năstase

Hackerii îşi fac de cap! După ce pagina de Facebook a Primăriei municipiului Hunedoara a fost atacată, după ce primarul Florin Cazacu a avut probleme şi de pe numărul său de pe WhatsApp au fost făcute solicitări de bani, a venit rândul senatorului social-democrat Cristian Resmeriţă să rămână fără pagina de Facebook.

Resmeriţă a anunţat că, de ieri, nu mai poate administra pagina de pe reţeaua de socializare, atenţionând că pot fi făcute diverse cereri în numele său.
”Începând din această dimineaţă nu mai pot accesa contul meu de Facebook, rog toţi utilizatorii să ţină cont de acest lucru. În perioada următoare este foarte posibil să apară diverse manipulări, vă rog să ţineţi cont de acest aspect”, a spus senatorul PSD Cristian Resmeriţă.
Probabil că apropierea campaniei electorale duce la asemenea situaţii, extrem de grave şi care trebuie soluţionate.

Comentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Valea Jiului spune:

    Senatorul Cristian Resmerita mai intai sa rezolve cu noua Lege Pensiilor facuta de PSD in care de la 1 Septembrie 2021 minieri care vor iesi la pensie dupa acesta data vor lua pensie mai mica ca nu se va mai imparti la 20 cum este acum ci la 25 .

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Bulina neagră, 3.03.2020

Mihai Rovinar, judecat pentru tâlhărie Pentru că a fost trimis în judecată, după ce, împreună cu un amic de-al său,...

Bulina albă, 3.03.2020

Lucian Heiuş, deputatul PNL de Hunedoara Pentru că a fost desemnat ministru al Finanţelor Publice în Guvernul Cîţu. Biroul Executiv...

Primarul Ridzi, propunere şoc!

Administraţia publică locală din Petroşani propune Consiliului Judeţean Hunedoara să aibă o contribuţie majorată la Salvital, pentru a acoperi şi...

Închide