Senatorul PÃRAN DORIN, USL: Activitatea în Parlament, din 2008, în prezent

În calitate de senator, în perioada 2008 – prezent, am avut o activitate parlamentară care se exemplifică prin:
– 56 de declaraţii politice referitoare la probleme economice, sociale, politice, internaţionale, culturale, aniversare etc;
– 29 iniţiative legislative referitoare, printre altele, la organizarea şi funcţionarea cabinetelor medicale, statutul funcţionarilor publici, instituirea Zilei Limbii Române, introducerea votului prin corespondenţă, procedura insolvenţei, vânătoare şi protecţia fondului cinegetic, condamnările cu caracter politic (1945-1989), sistemul de pensii, combaterea evaziunii fiscale, simplificarea modului de accesare a fondurilor europene, protecţia şi promovarea persoanelor cu handicap, piaţa de capital etc;
*  din 29 de iniţiative legislative, 5 au devenit legi, 10 se află în dezbatere la Cameră, 12 au fost respinse, două se află la comisia de fond
– 1 interpelare referitoare la Termocentrala Mintia
Ca proiecte majore, am susţinut: demararea lucrărilor la autostrada Orăştie-Deva, funcţionarea Spitalelor din Brad şi Orăştie, funcţionarea Judecătoriei Orăştie, investiţiia în minerit la Certej, construcţia unui nou sediu pentru Primăria Turdaş;
Ca investiţii, am obţinut fonduri pentru: şcoli din Orăştie, Beriu, Romos etc, pentru biserici din Geoagiu, Turdaş, Voia, Spini, Romos etc, pentru reabilitarea unor cămine culturale şi reabilitarea unor monumente istorice.
Institutul pentru Politici Publice Bucureşti mi-a evaluat prezenţa în Parlament la un procent de 86,4 la sută. Prin acest procent am fost  în Top 10 senatori ai României, demonstrând că îi reprezintă aşa cum se cuvine pe locuitorii colegiului Brad – Orăştie – Simeria – Geoagiu şi Valea Mureşului.
Nu am stat degeaba în Parlamentul României, nu m-a prins somnul acolo! Mai mult decât atât, nu am fost anchetat, nu am afaceri cu statul şi nu sunt şantajabil!!
În Parlament este nevoie de multă experienţă, de o bună capacitate de analiză şi o bună argumentaţie. A fi parlamentar reprezintă, până la urmă, o adevărată profesie cu responsabilităţi covârşitoare pentru societate.
LA 9 DECEMBRIE, CONTINUĂM ÎMPREUNĂ, LA 9 DECEMBRIE, VOTĂM USL!
PĂRAN DORIN, candidat USL la SENAT,
Colegiul Brad- Orăştie- Simeria- Geoagiu şi Valea Mureşului

5 comentarii la „Senatorul PÃRAN DORIN, USL: Activitatea în Parlament, din 2008, în prezent

 • 4 decembrie 2012 la 0:48
  Permalink

  Wow ce tareee… si de la ce partid ziceai ca ai facut toate astea? PNL? sau PDL? ce smecher esti tu si ce prosti suntem noi…Nu?

 • 4 decembrie 2012 la 6:42
  Permalink

  Asta nu stie drumul spre Brad ,Orastie,Geoagiu decat cu G.P.S.-ul si se da mare senator!Halal!Si cu curvia politica-traseism cum stam tov.Paran?

 • 4 decembrie 2012 la 14:06
  Permalink

  Stati linistiti, un astfel de ins umbla cu trei carnete de partid in buzunar.

 • 4 decembrie 2012 la 21:23
  Permalink

  wow! da ce harnic ati fost! ar trebui sa va votam? nu cred…

 • 5 decembrie 2012 la 1:04
  Permalink

  Partane, sau Parane cum dracu mai ai tupeul sa iesi printre oameni?.2004-2008, vicepresedinte cj Hunedoara de la PDL.A fost bine!.2008-2012 aprile senator PDL.A fost grozav!.Dupa ce ai facut o groaza de nebunii, in parlament, si cand partidul avea mare nevoie de tine, dintr-o data ti-ai dat seama ca esti mai apropiat de „doctrina liberala”,si ai trecut la PNL.Ba omule!, tu ne crezi tampiti pe noi?.Cum dracu sa se mai bazeze cineva pe tine?.Esti om de nimic, si nu e de mirare ca tara asta a ajuns, aici cu politicieni ca tine.Bravo, dar cu altii!!

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare